Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Pánsky doplnok vo forme hodiniek

Foto: Nor Gal / Shutterstock.com

Muži ako drsnejšie pohlavie nemajú veľmi na výber z doplnkov, aké by ku svojim outfitom nosili.

Bratislava 29. marec (OTS) - Niektorí síce zvolia prstene, retiazky či šály, ale vo väčšine prípadov sú jediným módnym doplnkom u pánov hodinky. Ak je toto aj váš prípad, potom zvoľte čo možno najštýlovejší model, aby upútal a bol vašou dominantou.

Pri výbere pánskych hodiniek sa určite stretnete s jedným zásadným a len ťažko vyriešiteľným problémom. Tým je široký sortiment a viac-menej úplná nemožnosť vybrať si len jedny náramkové hodinky. V takomto prípade by ste potom mali vyberať nadčasové kúsky, ktoré vám vydržia dlhé roky a budú sa hodiť k rôznym štýlom obliekania. Najlepšie sú také modely, čo môžete nosiť k športovému oblečeniu, ale sadnú aj ku elegantnejšiemu outfitu s košeľou či svetrom.

Kúpa na dlhé roky
Riešením sú jedinečné a známe hodinky Casio G-Shock, ktoré sú svojím štýlom nezameniteľné za žiadne iné. Pánske hodinky tejto značky vyrába japonská spoločnosť Casio a ich dizajn je nezameniteľný. Ich cena je o čosi vyššia, no môžete si byť istí, že vám vďaka ich dokonalej odolnosti vydržia a budú slúžiť dlhé roky. Väčšina hodiniek G-Shock je pomerne robustná, no nájdu sa medzi nimi aj nenápadnejšie modely.

S hodinkami Casio G-shock si môžete zašportovať aj na náročnom tréningu, pretože sú chránené proti nárazom a zároveň sa nemusíte báť s nimi aj plávať, nakoľko sú vodoodolné až do 200 metrov. Ideálny pánsky doplnok na každý deň.

Na výber je množstvo farebných prevedení a rovnako tak si môžete vyberať medzi digitálnymi alebo ručičkovými hodinkami. Oblečte si ich k mikinám, svetrom či bielemu bavlnenému tričku a za každých okolností budú na ruke vyzerať moderne, nápadito a nikto ich zaručene neprehliadne. Ich batéria má približnú životnosť až desať rokov, takže ani o tú sa nebudete musieť dlhé roky starať.