Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Magazín

Picodi prináša zľavové kódy, s ktorými nemusíte čakať na výpredaje

Foto: Picodi

Patríte ku pravidelným zákazníkom internetových predajní? Chcete ušetriť počas každého nákupu? Nečakajte na sezónne akcie či krátkodobé a obmedzené výpredaje.

Bratislava 22. apríla (OTS) - Inšpirujte sa nákupom prostredníctvom zľavových kódovpicodi.com, ktoré využíva čoraz viac zákazníkov internetových predajní.

Na slovenskom trhu pôsobila od augusta 2013 pod názvom www.zlavovekody.com. Za posledný rok využilo nákup s originálnymi kódmi viac ako 12 miliónov spokojných zákazníkov. Môžete patriť medzi nich i Vy.
Foto: Picodi

Unikátny kód skopírujete do objednávacieho formulára a výsledná cena produktu bude upravená o konkrétnu zľavu. Druhou možnosťou je automatické presmerovanie zo stránky picodi.com na webovú stránku predajcu s už aktivovaným kódom. Aktivácia kódu zaberie niekoľko minút, no Vy budete nakupovať za výhodnejšiu cenu napr. v hej.sk.

Použitie kódov je anonymné. Nemusíte sa nikde registrovať a nikomu neposkytujete svoje osobné údaje. Použitie kódov je zadarmo. Nákup prostredníctvom kódov poteší i majiteľov internetových predajní. Vďaka portálu získajú nový reklamný priestor a prilákajú väčší počet zákazníkov. Odmenou sú zvýšené príjmy. Nebojte sa vyskúšať nakupovanie prostredníctvom zľavových kódov a zaraďte sa ku narastajúcemu počtu zákazníkov, ktorí využívajú naplno výhody online nakupovania.

Picodi prináša zľavové kódy, s ktorými nemusíte čakať na výpredaje
Foto: Picodi
Poznáte výhody online nakupovania? Miesto Vás nelimituje. Ak máte pripojenie k internetu, tak nakupovať môžete počas cestovania, pracovnej prestávky či čakania na dohodnuté stretnutie. Nemusíte čakať nato kým Vás obslúži predajca alebo sa obávať toho, že v obchode nenájdete veľkosť svojho oblečenia či obuvi.

Najväčším pozitívom internetových predajní je široký sortiment tovaru, ktorý len ťažko celý nájdete v kamennej predajni. Ďalším problémom sú otváracie hodiny. Niekedy vďaka pracovnému vyťaženiu alebo nečakaným udalostiam nestihnete včas nakúpiť. V internetovom obchode sa to nikdy nestane. Otváracie hodiny nie sú obmedzené. Nakupujete 24 hodín denne počas celého týždňa. Nemusíte míňať peniaze na dopravu do predajne. Zakúpený tovar bude doručený priamo pred dvere vašej domácnosti.

Spoločnosť International Coupons vznikla v roku 2013 a za krátku dobu sa vypracovala so svojou ponukou na jednu z najväčších na svete. V súčasnosti začína fungovať pod novou doménou picodi.com. Spoločnosť pôsobí v 26 krajinách nielen v Európe.
Picodi prináša zľavové kódy, s ktorými nemusíte čakať na výpredaje
Foto: Picodi