Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Plánovanie letnej dovolenky Vás zbaví depresie

Ilustračné foto Foto: TASR/Ladislav Vallach

Leto sa už skončilo a Vás trápi depresia? Začnite plánovať budúcoročnú dovolenku. Aj takto sa dá predchádzať jesenným náladám, ktoré dávajú zabrať nielen našej psychike, ale aj zdraviu.

Bratislava 14. novembra (OTS) - Práve v sychravom počasí trpí každá slabšia imunita. Ak Vás už nebaví neustále kašlať a chodiť k lekárovi, nemusíte hneď hltať množstvá farmaceutických preparátov. Je totiž vedecky dokázané, že šťastní ľudia nebývajú tak často chorí. To predsa stojí za pokus, dobrá nálada je zadarmo, len si ju musíte udržať. Majte teda radosť aj z maličkostí a každý deň si nájdite niečo na čo sa môžete tešiť. Je jedno, či to bude stretnutie s priateľmi, či romantický víkend vo dvojici. Určite sa čoskoro začnete cítiť oveľa lepšie.

Ideálnym bojom proti jesennej depresií je samozrejme šport a pohyb na čerstvom vzduchu, no možno práve Vás viac poteší plánovanie budúcej letnej dovolenky. Cestovať do rôznych destinácií však môžete aj teraz, ponuku lacných leteniek nájdete aj na www.lacneletenky.sk, no ak Vám predsa len viac vyhovuje tráviť letnú dovolenku v obľúbených destináciách, už o chvíľu môžete vyberať aj z novej ponuky cestovných kancelárií. Letná dovolenka je predsa aj výborným vianočným darčekom.

V takomto predstihu však máte aj viac času na prípravy. Ak si už roky želáte väčšie poprsie, nenechávajte to na poslednú chvíľu, jazvy sa musia zahojiť, než svoje nové telo budete môcť predviesť na pláži. Dohodnite si teda termín pre zväčšenie pŕs v Trenčíne už teraz so spoločnosťou MGM medical, s.r.o.

Na škodu nie je ani kurz angličtiny, keďže sa ňou dohovoríte vo väčšine letovísk. Ak sa rozhodnete pre návštevu kurzu vo svojom okolí, kliknite sem a dozviete sa viac. Takéto znalosti sa Vám budú hodiť možno aj v zamestnaní.

Než sa však začnete baliť na cestu, určite si doma nenechajte štýlovú kabelku.