Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Magazín

Doprajte svojej pleti skutočný čokoládový zážitok

Doprajte svojej pleti skutočný čokoládový zážitok Foto: Bernard Cassière

Máte chuť na čokoládu? Úžasný pocit z lahodne sa rozplývajúcej čokolády vo vašich ústach? Blahodarné účinky na intelektuálny výkon, pamäť a upokojenie nie sú jedinými pozitívnymi vlastnosťami čokolády

Bratislava 14. novembra (OTS) - Poznáte už vynikajúce účinky čokolády na pleť?
Unavená, bledá, mastná pleť bez lesku je výsledkom vplyvu stresu, výfukových plynov, cigaretového dymu a voľných radikálov. Z dôvodu ochrany pokožky pred agresormi vyvinul Bernard Cassière sladký kokteil s delikátnymi ingredienciami ako vanilka, papaya a čokoláda zo 64%-ného čistého kakaa.

Čokoláda


(Slovo má pôvod v jazyku Nahuatlov, stredné Mexiko.) Pre Aztékov bola čokoláda posvätným nápojom. Čokoládový nápoj prinášali do svätýň bohov a pri kultových obradoch symbolizoval ľudskú krv. Možno aj na základe tohto dal v roku 1753 švédsky prírodovedec Carl von Linné vo svojej knihe Species plantarum – Druhy rastlín kakaovníku meno Theobroma – pokrm bohov.

Profesionálne čokoládové salónne ošetrenie


Dajte si pauzu a utečte do čokoládového sveta snov... Jedinečné, profesionálne ošetrenie od Bernard Cassière zo 64%-ného kakaa.
Rozprávkové, sladké ošetrenie z kakaového masla, esenciálnych olejov z pomaranča, čokoládového fondu a vanilkového extraktu osladí celý váš deň a dokonale rozžiari, vypne a očistí vašu pleť. Vynikajúce, netradičné textúry produktov, v kombinácií s profesionálnymi masážnymi technikami vám garantujú skutočný čokoládový zážitok.
Príjemná relaxácia tela i duše, hydratácia a tonizácia sú zaručené.

Antistresová čokoládová starostlivosť


Crème teintée nutriprotectrice - Výživno ochranný tónovací krém
Dokonale pôsobí proti voľným radikálom, zjemňuje a hydratuje pleť. Cieľom úžasného krému je ochrániť pleť pred vonkajšími agresormi a obnoviť bunkovú štruktúru. Veľmi jemný krém, vnesie na vašu tvár žiaru mladosti. Zaručený hydratačný, tonizačný a ochranný efekt.
Foto: Bernard Cassière
Crème nutriprotectrice - Výživno ochranný krém
Základnú zložku krému tvoria: Kakaovo-vanilkový extrakt, karitové maslo, extrakt z pichľavých hrušiek. Vďaka tými aktívnym ingredienciám má ochranný krém vysokú antioxidačnú schopnosť. Cieľom krému je ochrániť pleť pred vonkajšími agresormi a obnoviť bunkovú štruktúru. Dokonale chráni pleť, udržiava jej zdravie, lesk a odstraňuje odumreté bunky.
Gommage aux fèves de cacao - Píling z kakaových bôbov
Aktívne ingrediencie, ako sú: Kakaový extrakt, karitové maslo, enzymatický komplex efektívne odstránia odumreté bunky, stimulujú bunkovú obnovu pleti. Píling z kakaa okamžite po prvej aplikácií rozžiari vašu pleť, dodá jej hebkosť, zdravú farbu a komfort. Aplikujte raz / dva krát za týždeň.
Masque mousse au chocolat - Maska na všetky typy pleti
Základné ingrediencie čokoládovej masky sú: kakaový extrakt, karitové maslo, enzymatický komplex a kaolín. Tieto vzácne zložky chránia pleť pred stresom, únavou a starnutím. Dodávajú pleti energiu na bunkovú obnovu a mladistvý, rozjasnený vzhľad. Aplikujte raz za týždeň na dokonale očistenú pleť. Nechajte pôsobiť približne 12 minút a odstráňte.