Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 11. máj 2024Meniny má Blažena
< sekcia Magazín

Podnikanie s autami môže byť pre každého

Foto: New Africa / Shutterstock.com

Automechanikov nie je toľko, aby boli vaše autá opravené v priebehu niekoľkých hodín či dní. Niekedy je potrebné si počkať naozaj dlho.

Bratislava 26. januára (OTS) - Majitelia servisov určite vedia, koľko práce a potu za tým je. Preto potrebujú len tie najnovšie zariadenia a pomôcky, ktoré im opravu a údržbu áut pravidelne zaisťujú.

Sami ho nezdvihnete
Auto nie je ľahké, potrebujete kvalitné zdviháky, aby ste si ho mohli zdvihnúť a pracovať pod ním s pocitom absolútneho bezpečia. Tie je možné kupovať už aj na internete za tie najlepšie ceny. Ak máte svoju firmu a dielňu plnú automechanikov, vyberajte pozorne. Všade sa hodí niečo iné, veľkosťou, dĺžkou, či inými parametrami. Ak váhate nad tým, čo presne máte kúpiť, nebojte sa ísť za svojimi zamestnancami a opýtajte sa priamo ich. Budú s tým predsa len dlhé mesiace pracovať. To platí nielen v prípade, že takýto sortiment nemáte, ale aj vtedy, ak tie aktuálne modely máte niekoľko rokov a nastal čas ich náhrady. Je veľmi potrebné, aby udržali váhu auta a boli zárukou bezpečnosti.

Máte vo vašej dielni všetko potrebné?
Niekedy si zákazníci vyberajú servis aj podľa recenzií iných ľudí alebo podľa ich prvej návštevy. Je preto potrebné spraviť kvalitnú a dobrú prácu s tým správnym zariadením. Vybavenie pneuservisu patrí medzi základné podmienky výberu. Aj úplný začiatočník vie, že servis, v ktorom nie sú takmer žiadne stroje alebo iné pomôcky, nerobí svoju prácu tak, ako by mal.

Ako majiteľ sa môžete informovať práve na webových stránkach obchodov, ktoré takéto zariadenia ponúkajú. Vaši zamestnanci môžu spísať návrhy na kúpu strojov, ktoré sú dlhodobo potrebné, pretože ich, buď nevlastníte, alebo je nevyhnutné hľadať ich včasnú náhradu. Na niektorých veciach rozhodne netreba šetriť, pretože treba investovať do kvality.