Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

V pokerovom turnaji zvíťazil Nemec, ktorý sa kvalifikoval na internete

Zľava kanadský profesionál pokru Daniel Negreanu, bývalý ukrajinský futbalista Andrij Ševčenko, bývalý brazílsky futbalista Ronaldo, španielsky tenista Rafael Nadal, bývalý taliansky lyžiar Alberto Tomba a bývalá holandská hokejistka Fatima Moreiro de Melová pózujú pred chariratívnym pokrovým turnajom celebrít 12. decembra 2013 v Prahe. Foto: FOTO TASR/AP

Sériu pokerových podujatí v spomínanom pražskom hoteli sprevádzal v uplynulých 11 dňoch mimoriadny záujem.

Praha 19. decembra (TASR) - Študent z nemeckého Giessenu Julian Track (30) sa v stredu večer tešil v pražskom hoteli Hilton z triumfu v tamojšom turnaji pokerovej série European Poker Tour (EPT), zisku 725.700 eur, luxusných hodiniek a trofeje pre víťaza podujatia EPT.

Hráč, ktorý sa do Prahy kvalifikoval cez internet a ktorého na konci bojov premáhala už únava, sa vo finále dohodol so súperom, 23-ročným Jorgosom Sotiropulosom z Grécka na tzv. deale. Obaja sa tak tešili zo sumy 700.000 eur a predmetom ich súboja bolo "už iba" 25.700 eur a titul šampióna.

Sériu pokerových podujatí v spomínanom pražskom hoteli sprevádzal v uplynulých 11 dňoch mimoriadny záujem. Pred týždňom si to v metropole na Vltave rozdali v pokeri aj hviezdy iných športov na čele s tenistom Rafaelom Nadalom, ktorý vo finále dobročinného turnaja porazil niekdajšiu pozemnú hokejistku Fatimu Moreiro de Melo a triumfoval. V českej metropole však nechýbali ani bývalí futbaloví internacionáli Ronaldo a Andrej Ševčenko, či niekdajšia superhviezda slalomárskych svahov Alberto Tomba.