Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Praktické doplnky do auta, na ktoré sa zabúda

Foto: Jemva / Shutterstock.com

Ak premýšľate nad kúpou nového auta alebo len nad nutnými investíciami do toho, čo už máte, nezabudnite na nič.

Bratislava 27. novembra (OTS) - Samozrejme, auto musí mať kvalitné pneumatiky, sklá, stierače, motor, výfuk a mnoho ďalšieho. Nepotrebujete ale viac? Drobnosti, nad ktorými nemusíte premýšľať, ale časom by vám mohli chýbať.

Praktická vec nielen na zimu
Veľa majiteľov áut zabúda na veľkú pomoc v aute, ktorou sú 3D rohože. V čom by mohli pomôcť? Hlavne v ochrane podlahy auta. Ak si kúpite rohože presne pre vašu značku auta, budú vám sedieť skvelo a už si nebudete musieť špiniť podlahu blatom, vodou či snehom.

Tieto gumové rohože sa dajú jednoducho vybrať, osprchovať hadicou a zase vložiť po vysušení späť. Sú aj veľmi odolné, takže sa netreba báť ani nastupovania vo vysokých podpätkoch. Rohože sú nielen praktické, ale aj esteticky vhodné do interiéru auta. Našťastie, nemusíte chodiť do kamenných prevádzok, ale stačí pár minút nákupu na internete a môžete si ich hneď objednať z pohodlia domova.

Aby ste nedostali prievan
Praktickou vecou sú aj pomôcky, ktoré ocenia mnohí vodiči áut. V prípade, že je potrebné upevniť tesnenie vo vašom aute a zamedziť tak prievanu, aby prenikal dovnútra auta, je tu riešenie v podobe takzvaných deflektorov. Ide o o špeciálne tvarovaný plast, ktorý sa privrie do okna vodiča alebo ostatných spolujazdcov. Slúži teda najmä na obmedzenie prievanu.

Ceny týchto vynálezov sú veľmi priaznivé a rovnako sa nemusíte báť, dajú sa kúpiť s presnosťou na váš model auta. Inštalácia taktiež nie je zložitá, vzhľadom k tomu, že ide o jednoduchý plastový výrobok, ktorý je nutné len nasadiť na to správne miesto. Netreba zabudnúť, že aj pri kúpe tohto produktu môžete využiť internet a vyhnúť sa tak návštevám kamenných predajní.