Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Prenájom dodávok s flexibilnými riešeniami

Ilustračné foto Foto: vlastné / viarent.sk

Keď si potrebujete prenajať dodávku, je dôležité, aby ste si prenajali spoľahlivé vozidlo od spoľahlivej spoločnosti.

Bratislava 15. júna (OTS) - Či už potrebujete dodávku na sťahovanie ako súkromná osoba, alebo na prepravu ako firma, v oboch prípadoch je dôležité, aby ste sa na auto mohli spoľahnúť a nemuseli sa báť, že vás na cestách nechá v štichu.

Potreba prenajať si dodávku sa v každodennom živote môže objaviť častejšie, ako by ste si mysleli. Prenájom dodávok ponúka viacero spoločností, no pár negatívnych skúseností privedie človeka k tomu, aby si spoločnosť, od ktorej si vozidlo prenájme, vyberal s väčšou starostlivosťou.

Aké nepríjemnosti môžu nastať počas prenájmu?
Môže vás stretnúť početné množstvo menších nepríjemností, ktoré by ste ani nečakali. Najvšeobecnejšie, ktoré napadnú snáď každému, sú pokazený motor, defekt alebo vozidlo len jednoducho neštartuje, prípadne narazíte na skryté výdavky počas fakturácie. Nepríjemnosti vám ale môže spôsobiť aj pokazená klíma v horúci deň, či sedadlo, ktoré sa nedá nastaviť do vhodnej polohy, najmä, ak musíte prejsť niekoľko stoviek kilometrov za deň.

Zaujímalo nás, ako vníma vyššie spomenuté problémy spoločnosť špecializujúca sa na prenájom úžitkových vozidiel, preto sme sa opýtali slovenského partnera spoločnosti VIARENT, Delta-Truck S.R.O., čo robí v záujme toho, aby sa vyhol poruchám.

Dôležité znalosti a skúsenosti sme si priniesli z Maďarska, kde ako jednotka na trhu disponujeme najväčším výberom úžitkových vozidiel a 28-ročnou históriou. Špeciálnu pozornosť venujeme údržbe vozidiel. Všetky vozidlá odovzdávame vo vynikajúcom technickom stave s dôrazom na detaily, aby sme našim klientom zabezpečili najlepší zážitok. Navyše naša zákaznícka linka, ktorá je dostupná 24/7, dokáže rýchlo reagovať na všetky nepredvídané situácie. Považujeme tiež za veľmi dôležité, že u nás nenájdete skryté náklady. Klient dostane prehľadnú, komplexnú ponuku, podľa ktorej sa následne vyhotoví aj faktúra.” – povedal Zsombor Páll, výkonný riaditeľ divízie VIARENT LCV.

Zvoľte si spoľahlivú firmu na prenájom dodávok
Ak sa teda chcete vyhnúť množstvu prípadných nepríjemností, oplatí sa prenajať si vozidlo od spoľahlivej spoločnosti, akou je VIARENT, a tak sa nemusíte obávať toho, že dostanete vozidlo, ktoré bude v takom stave, že ním môžete ohroziť seba či iných, a zároveň môžete mať istotu, že spoločnosť dokáže rýchlo a efektívne reagovať na všetky nečakané technické problémy.

Iba s takýmito službami sa môžete cítiť naozaj bezpečne. VIARENT...lebo prenajať si je lepšie!