Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Profesionálne sezónne ošetrenie tela

Doprajte si ošetrenie pre ozajstných gurmánov Foto: Sothys Paris

Výnimočná kombinácia rastlinných extraktov pre senzorické ošetrenie, ktoré vás každý rok prekvapí novými ingredienciami!

Bratislava 17. novembra (OTS) - Píling pre náročných dokonale odstráni odumreté bunky a zanecháva pokožku jemnú a vyhladenú. Navyše vám píling spríjemní chvíle krásnou vôňou kosatca a liči. Nasleduje príjemná masáž, ktorá obalí telo do parfumovaného závoja.

Doprajte si ošetrenie pre ozajstných gurmánov


Kosatec a liči
Kosatec a liči predstavujú novú unikátnu kombináciu extraktov a účinných látok, ktoré pôsobia ako antioxidant pre odbúravanie stresu. Výživný komplex (kukuričný olej, slnečnicový olej a bambucké maslo) pokožku hydratuje, vyživuje a chráni pred vonkajšími vplyvmi. Na úvod pripraví terapeutka podmienky pre Vašu maximálnu relaxáciu. Pre dokonalé očistenie tela a zbavenie sa odumretých buniek sa vykoná Píling s Exfoliačným sirupom, následne sa vykoná relaxačná masáž celého tela s Masážnym sirupom.
Užívajte si skoro hodinu dokonalej relaxácie... Uvoľnite sa.

Sezónne telové produkty na Domáce použitie


Foto: Sothys Paris
Eau de soin Iriset Litchi - Parfumovaná voda Kosatec a liči
Osviežujúca parfumovaná voda s extraktom z liči, ktorý pôsobí ako antioxidant. Doprajte si relax a osvieženie kedykoľvek počas dňa. Parfumovaná voda je určená na tvár, telo a vlasy. Prináša pohodu a osvieženie.
Fluide lacté corps Iris et Litchi - Parfumované telové mlieko kosatec a liči
Telové mlieko pre relax a exotiku v pohodlí vášho domova.
Parfumované telové mlieko osviežujúcej krémovo-gélovej textúry plné exotickej vône. Obsahuje extrakt z liči a Hydratačný komplex (glycerín, polysacharidy,...), ktorý prinavracia pokožke komfort a zjemňuje.