Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

Recept na pohodové Vianoce je jednoduchý

Recept na pohodové Vianoce je jednoduchý Foto: LIDL

Všetko potrebné pre vaše dokonalé Vianoce nájdete na jednom mieste, v Lidli.

Bratislava 15. novembra (OTS) - Najkrajšie, najpohodovejšie a najšťastnejšie sviatky roka, také Vianoce si všetci prajeme. Nemusia byť dokonalé podľa katalógu a naozaj nemusí byť všetko bezchybné. Hlavne nech nie sú plne zhonu a nervozity, vybavovania, zháňania a naháňania sa na poslednú chvíľu. Vianoce si zariadi každý podľa seba, nie je na to žiaden správny recept. Poznáme však miesto, ktoré vám pomôže zvládnuť vianočné prípravy s ľahkosťou a bez zbytočného stresu. Správnou voľbou pre tieto Vianoce je Lidl.



Všetko potrebné pre pohodové Vianoce plné chutí a zážitkov nájdete v predajniach Lidla a tiež v jeho internetovom obchode. „Vianoce majú byť o pohode v kruhu najbližších a nie o strese. Nezáleží či hľadáte dekorácie, oblečenie, darčeky alebo potraviny pre vaše dokonalé Vianoce, v Lidli máme všetko potrebné – na jednom mieste, vo vysokej kvalite a za skvelú cenu,“ povedal Matej Prochotský, obchodný riaditeľ Lidla z rezortu nákupu.




Diskont si pre svojich zákazníkov pripravil hneď niekoľko zaujímavých prekvapení. Už čoskoro spustí v predajniach lojalitnú kampaň s výnimočným darčekom a vo vernostnom programe Lidl Plus bude v decembri prebiehať adventný kalendár. Takmer 300 nepotravinových produktov a 200 potravín z celého sveta pod značkou Deluxe a Deluxe Limited Edition, viac ako 70 druhov sladkého potešenia Favorina z certifikovaného kakaa v predajniach a stovky vianočných produktov v eshope, skvelé recepty v Kuchyni Lidla. Jednoducho pohodové Vianoce ako majú byť. V Lidli si vyberie naozaj každý.