Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Refresh party v Bešeňovej s HEXom

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

slnečných lúčov počas leta si vynahradia v Bešeňovej posledný prázdninový víkend. Na všetkých čaká Refresh party so skupinou HEX, krásne hostesky, súťaže a samozrejme slnečný horúci víkend.

Bratislava 28. augusta (OTS) - Toto leto asi všetci pocítili nedostatok slnečných lúčov. O to viac si ich treba užiť v posledný prázdninový víkend, kedy má byť slnka dostatok. Najlepšia party bude v GINO PARADISE Bešeňová, kde pripravili skvelú akciu Bažant radler Refresh party. V areáli sa bude pohybovať tím krásnych hostesiek, od ktorých každý dostane to pravé osvieženie podľa svojej chuti. Návštevníci sa budú môcť zapojiť do celodenných súťaží o najväčší šplech, najrýchlejšiu jazdu na tobogane a najkrajší skok do bazéna.

Na posledný prázdninový víkend sme objednali pravé letné počasie pre pripravovanú Refresh party. Okrem súťaží a zábavy v bazénoch si návštevníci budú môcť vypočuť tie najväčšie hity od skupiny HEX,“ hovorí o víkendovej akcii Lýdia Chovancová, marketingová riaditeľka vodného raja.

Posledné voľné dni prázdnin je potrebné načerpať energiu. Tú určite dobijete vo vodnom raji s 21 bazénmi, 15 toboganmi a šmýkačkami. Ešte stále sú k dispozícii novinky tohto leta – Fun bubble pool – bazén s pulzujúcou guľou, Raft River – splav na rafte po 220 m dlhej divokej rieke a Diving centrum - prístrojové potápanie vo vraku lode.