Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Relaxujte aj doma na Slovensku

Foto: TASR/Pavol Ďurčo

Rok sa v podstate ešte len začal a Vám už teraz chýba energia? Pravdepodobne to spôsobuje jarná únava. Aby ste v práci fungovali naplno, dobyte si baterky.

Bratislava 21. marca (TERAZ.sk-OTS) - Naordinujte si pohyb na čerstvom vzduchu a hneď sa budete cítiť oveľa lepšie. Poviete si: Aj tak ledva žijem a ja mám ísť ešte aj von? Kedy to mám stíhať!

Áno, únava je nepríjemná, ale musíte sa rozhýbať, a to aj nasilu. Zoberte von aj priateľa, najmä keď je vonku krásne slnečno, romantická prechádzka nerozhýbe len celé Vaše telo ale aj Vaše hormóny.
Energiu si môžete dobyť aj kvalitným relaxom, to však neznamená, že budete všetok voľný čas tráviť v posteli. Pre dokonalý oddych si nezabudnite do kabelky pribaliť dobrú knihu, ktorá Vám spríjemní večer nielen doma ale aj na cestách. Odreagujte sa tak ako to najlepšie vyhovuje Vášmu telu.

Po dobytí energie sa budete cítiť oveľa lepšie a v práci budete excelovať, čo pravdepodobne neunikne ani pozornosti šéfa. Finančná injekcia by sa predsa hodila vždy, keďže na výhru sa spoliehať nedá. Adrenalín môžete okúsiť pri casino hrách zdarma, kde si môžete vychutnať partičku blackjacku online.
Ak máte energie na rozdávanie určite sa neviete dočkať letnej sezóny. Prečo však svoje peniaze míňať v cudzích krajinách?

Dovolenka na Slovensku má hneď niekoľko výhod. V prvom rade podporujete slovenské mestá a vidiek, čo v konečnom dôsledku znamená, že podporujete svojich susedov.

Slovensko je krajina plná zaujímavých prírodných a kultúrnych krás, s bohatou históriou. Naviac nehrozí žiadna jazyková bariéra a ubytovanie na Slovensku zoženiete bez problémov. Kuchyňa Vás taktiež nemá čím nepríjemne prekvapiť a ak si potrpíte na tú zahraničnú, uchváti Vás majstrovstvo slovenských šéfkuchárov.

Ak túžite po oddychu bokom od všetkého ruchu okolia v našej malej krajine nájdete neskutočne veľký výber možností. Môžete sa vrátiť do minulosti a vyskúšať si romantiku našich starých materí a otcov.

Aj na Slovensku je stále čo objavovať.