Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

S týmito pomôckami bude šitie príjemnou zmenou

Foto: Bubulakovo.sk

Živíte sa šitím alebo si len jednoducho neviete bez šitia predstaviť svoje voľné chvíle?

Bratislava 20. februára (OTS) - Nech je tomu akokoľvek, oboznámte sa s miestom, kde nájdete ku šitiu všetko nevyhnutné od obyčajného gombíka až po kompletné sady.

Riešenie na bezproblémové dodanie materiálu bez toho, aby ste museli vyjsť z pohodlia svojho domova sa vám ponúka v podobe online galantérie. Či už hľadáte vhodné doplnky na oživenie starého oblečenia alebo zháňate konkrétnu pomôcku, určite si vyberiete.

Ušite si niečo vlastnoručne
Okrem šijacieho stroja vám pri šití niečoho originálneho nepostačia len bežné pomôcky. Skúste si spestriť nové tričko ozdobnou čipkou alebo siahnite po zaujímavých detských prevedeniach. Nie je vždy podstatný len výber látkového vzoru, veď aj klasickú čiernu textíliu môžete oživiť rôznymi korálkami či ozdobnými kamienkami. Pri detskom oblečení sú čoraz viac populárnejšie farebné pompony a obojstranné flitre. Potešte teda svoje ratolesti takýmto dizajnovým kúskom a uvidíte, ako si ho obľúbia. A vy zase oceníte, že máte možnosť nahradiť stereotypné šitie dierok s niečím kreatívnym.

Oživte staré a nepotrebné oblečenie
Nový nádych môžete dopriať aj oblečeniu, na ktoré ste pozabudli a nejaký čas skončilo na dne vášho šatníka. Či už zvolíte úpravy zmienené vyššie alebo sa rozhodnete pre radikálne zmeny v štýle nahradenia bežného zipsu tým pastelovým, kreativite sa medze nekladú. Aj nohavice, ktoré ledva oblečiete, môžete vylepšiť originálnou elastickou gumou a nosiť opätovne.

Pomôcky a doplnky rôzneho druhu
Či už hľadáte krajku vo fuksiovej farbe, dierkovačku na kožené materiály alebo navliekač na gumu, v galantérii na Bubulakovo.sk nájdete všetko potrebné od strojovej ihly až po kreatívne doplnky rôznych štýlov a farieb určené na oživenie každého druhu oblečenia.