Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Vtipkár Sagan sa predviedol na pódiu po pretekoch v Belgicku

Peter Sagan (vľavo) Foto: facebook.com

Slovenský cyklista Peter Sagan opäť potvrdil povesť zabávača. Na sociálnej sieti sa objavila fotografia, na ktorej sa dotýka zadku hostesky.

Bratislava 31. marca 2013 (Teraz.sk/TASR) - Slovenský cyklista Peter Sagan sa nestratil na pretekoch Okolo Flámska. V Belgicku skončil na druhom mieste. Rýchlejší ako Sagan bol Švajčiar Fabian Cancellara. Tretie miesto obsadil Belgičan Jurgen Roelandts.

Víťazstvo z minulého roka nezopakoval Belgičan Tom Boonen (Omega Pharma - Quick Step), ktorý spadol už na 19. km a so zraneniami ľavého kolena a lakťa ho museli previezť do nemocnice.

Peter Sagan opäť potvrdil povesť zabávača. Na sociálnej sieti sa objavila fotografia, na ktorej sa dotýka zadku hostesky. Okamžite sa stala obrovským hitom internetu.

"Mojím zámerom nebolo zosmiešniť túto ženu. Bol to iba vtip, ak sa to niekoho dotklo, tak sa mu ospravedlňujem," uviedol slovenský cyklista na svojom oficiálnom facebookovom profile.

Okolo Flámska (Brugy - Oudenaarde, 256,2 km):

1. Fabian Cancellara (Švajč./RadioShack) 6:05:58 h, 2. Peter SAGAN (SR/Cannondale) +1:26 min, 3. Jurgen Roelandts (Belg./Lotto) +1:28, 4. Alexander Kristoff (Nór./Katuša) +1:38, 5. Matthieu Ladagnous (Fr./FDJ) +1:40, 6. Heinrich Haussler (Austr./IAM Cycling), 7. Greg Van Avermaet (Belg./BMC Racing), 8. Sebastien Turgot (Fr./Europcar), 9. John Degenkolb (Nem./Argos), 10. Sebastian Langeveld (Hol./Orica) všetci rovnaký čas