Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Peter Sagan má dvojníka

Foto: TASR/AP

Umenie Petra Sagana je nenapodobiteľné! Všetci sledujeme s napätím jeho výkony na Tour de France.

Bratislava 8. júla (OTS) - Nedávno tiež jeho parkovanie na streche auta dostalo státisíce ľudí do kolien. A státisíce “lajkov” k tomu. Peter Sagan a jeho roof parking bavil na youtube celý svet.



Anténa hitrádio sa nechalo inšpirovať. A tiež sa pri tom bavilo. Netrvalo dlho a paródia na jeho famózny výkon bola na svete. Roof parking parody, alebo tiež Uuups parking... Roof sa totiž nekonal, netrafili sa ako maestro Sagan. Tiež to však chcelo istý druh umenia- umenia vedieť padať.

Produkčný tím stál pred neľahkou úlohou: kde zohnať Saganovho dvojníka? Voľba bola jednoznačná. Komici zo Silných rečí sa svojich úloh zhostili bravúrne. V hlavnej hereckej úlohe môžu bystré oči spoznať neodolateľného športového nadšenca Jaro Szaba, alebo tiež ak chcete „Veľmajstra Jerryho“. Pod režijnou taktovkou Iva “Ladiža” Ladižinského. Za kamerou šikovné kameramanské oko Ondreja Wolfa.

Odkaz tvorcov paródie pre Petra Sagana: “Všetko ide ľahšie s úsmevom. Držíme ti palce na Tour de France a veríme, že po zhliadnutí tohto sviežeho dielka ani jedno oko nezostane suché “.