Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Seriál Tomáš a Diana ponúkne možnosť nazrieť do anatómie partnerstva

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Televízia odkazuje divákom, že sa majú pripraviť na seriál prinášajúci krátke úseky zo života dvojice v zrelom veku s nadhľadom a humorom, pri ktorom sa zasmejú a oddýchnu si.

Bratislava 10. mája (TASR) – Možnosť nazrieť s humorom a nadhľadom do anatómie partnerstva ponúkne televízny seriál "Tomáš a Diana", ktorý príde na obrazovky 24. mája. Informuje o tom televízia JOJ, ktorá avizuje divákom pred letom "nový neopozeraný formát".

Spresňuje, že Tomáš a Diana je licencovaný seriál vychádzajúci z pôvodného francúzskeho originálu Un gars, une fille (Chlapec a dievča). "Vznikol vo Francúzsku ešte v roku 1999, vtedy ho diváci poznali vo forme krátkych päťminútových epizód. Nakoniec z neho vznikol formát ponúkajúci približne 20-minútové epizódy. Práve takúto podobu má aj slovenská adaptácia, ktorá má 26 častí," uvádza televízia s tým, že o úspechu formátu svedčí aj to, že Slovensko bude tridsiatou krajinou, kde sa pôvodný seriál vysiela.

"Prinesie viac ako stovku vtipných skečov z partnerského života, ktoré patria k vôbec najpopulárnejším v televíznej či internetovej tvorbe. Som presvedčený, že v excelentnom podaní Diany Mórovej a Tomáša Maštalíra sa divákom postarajú o skvelú zábavu a mnohokrát sa v nich chtiac či nechtiac aj nájdu," komentuje novinku generálny riaditeľ JOJ Group, Marcel Grega.

Televízia odkazuje divákom, že sa majú pripraviť na seriál prinášajúci krátke úseky zo života dvojice v zrelom veku s nadhľadom a humorom, pri ktorom sa zasmejú a oddýchnu si. Prostredníctvom obrazoviek nahliadnu do anatómie partnerstva Tomáša a Diany v podaní Tomáša Maštalíra a Diany Mórovej. "Okrem hlavných postáv sa v seriáli objavia aj vedľajšie postavy, ktoré dopĺňajú dej, ale ich tváre na kamere nikdy neuvidíte," dodáva televízia.

Seriál podľa kreatívneho producenta Petrika Balinta nedáva jasné odpovede na základné otázky vzťahov. "Len ich vo svojej autentickosti ukazuje a necháva diváka nech si nájde odpoveď, ktorú má každý z nás vo vnútri, sám. Vzťahový život tiež nedáva hneď jasné odpovede, ale každý ich vníma a nakoniec aj vie," poznamenal k seriálu, ktorý vzniká v réžii Michala Vajdičku.