Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Neviete čo so Silvestrom?

Foto: TASR/Pavel Neubauer

Je to predsa ideálny čas na oslavu s priateľmi niekde ďaleko, kde nebudete hlasnou hudbou a vlastným ohňostrojom nikoho rušiť.

Bratislava 15. novembra (OTS) - Keďže však ide zima a na Silvestra tomu nebude inak, potrebujete najlepšie nejakú chatu alebo pekný penzión, to záleží od vašich plánov a preferencií. Skutočný kľud ďaleko od všetkých ostatných, ale ponúkajú samozrejme chaty. Ak však vyžadujete istý štandard, sú vhodnejšie penzióny a hotely, ktoré ponúkajú rôzne služby. Tu však svoj program musíte prispôsobiť, takže sú vhodné najmä pre starších.

Úplnú samostatnosť a nerušenosť pri oslavách s priateľmi oceníte najmä na chate. Tie sú v ponuke vo viacerých kútoch Slovenska. Vyberajte však rýchlo, tento termín je veľmi žiadaný, a to najlepšie sa veľmi rýchlo vychytá. Bohatú ponuku si môžete pozrieť aj online. Nenechajte nič na náhodu.

Silvester je veľmi obľúbený, okrem voľna v práci a škole ponúka aj mladším možnosť ponocovať, a to bez protestov rodičov. Mladí sa tak radi vyberajú na rôzne podujatia aj organizujú stretnutia s priateľmi. Je to predsa čas osláv Nového roka. Na horách však môžete stráviť aj týždeň, v zime je predsa ideálny čas na vybláznenie sa aj na svahu. Lyže a snowboardy teda určite nenechajte doma. To čo si skutočne naplánujete je len na vás, nepodceňujte však prípravy a využite naplno aj možnosti zimných športov. Takéto stretnutia s priateľmi však jednoznačne vyžadujú aj prítomnosť minimálne mobilov. Dostatok fotiek potom môžete vytlačiť aj doma. Výborne na to poslúžia aj atramentové kazety od Gras SK s.r.o.

Čas však nebudete tráviť len na izbe, preto si zbaľte svoju teplú štýlovú obuv a môžete vyraziť. Ak sa obávate samotnej cesty, a to najmä kvôli spotrebe vášho auta, môžete využiť možnosť prestavby na plyn. Návratnosť LPG vás príjemne prekvapí.