Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Široké využitie vinylových kobercov

Ilustračné foto Foto: New Africa / Shutterstock.com

Koberec – pre niektorých nutnosť, pre iných nočná mora. Pretože sa špinia, zažerú sa do nich škvrny a vidíte na nich každú omrvinku. Ale je to príjemný pocit pod nohami...

Bratislava 15. júna (OTS) - Ako teda dosiahnuť kompromis a mať pekný a efektný koberec v každej miestnosti a zároveň netráviť polovicu dňa jeho čistením? Zvoľte si vinylový koberec!

Ľahko sa čistí a veľmi pekne vynikne v kuchyni
... rovnako aj v kúpeľni, na chodbe a v každej inej miestnosti, ktorá sa zdá byť pre koberec úplne nevhodná!

Pri výbere vinylového koberca môžete zabudnúť na všetky problémy spojené s udržovaním čistoty, rýchlym znečistením alebo s vlhkosťou. Vinylové koberce možno umývať kedykoľvek je to potrebné. Nevyžadujú pracné sušenie a zároveň sú veľmi príjemné pod nohami. Za takýto koberec sa vám vaša kuchyňa poďakuje – už sa nemusíte starať o omrvinky, ktoré sa na ňom zachytia, alebo o pretrvávajúce škvrny – môžete sa ich bleskovo zbaviť.

Veľmi dobre sa osvedčí aj v kúpeľni – je odolný voči vlhkosti, bude hygienickou, úplne bezpečnou a praktickou dekoráciou. Môžete si vyberať zo vzorov a farieb – šedý alebo tyrkysový vinylový koberec veľmi pekne vynikne v bielej kúpeľni, ale bude nádhernou dekoráciou aj na slnečnej terase alebo balkóne!

Vinylové podložky pod stoličky – dokonalá ochrana podlahy
Čo nemajú rady krásne podlahy? Šúchanie alebo prechádzanie po nich stoličkami. Tomu sa však v študentskej izbe alebo domácej kancelárii ťažko vyhnete. Aby ste ochránili podlahu a zároveň sa postarali o pekný dizajn miestnosti, použite vinylový koberec ako podložku/rohož pod stoličku. Vďaka nemu budete môcť voľne pohybovať kreslami na kolieskach alebo klasickými stoličkami a podlaha zostane nedotknutá! Takýto koberec zároveň poskytuje dobrú zvukovú izoláciu, ktorú určite ocenia tí, ktorí pracujú alebo študujú v noci a nechcú nikoho rušiť.

Veľký výber zaujímavých vzorov vinylových kobercov určite uspokojí každého, kto vo svojom dome ocení praktické a zároveň dizajnové riešenia.