Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Magazín

Skolaudovali sme ďalšiu etapu projektu Zelené terasy Devín

Skolaudovali sme ďalšiu etapu projektu Zelené terasy Devín Foto: J&T REAL ESTATE

Developerská spoločnosť J&T Real Estate dokončila štvrtú etapu výstavby projektu Zelené terasy v Bratislavskej mestskej časti Devín.

Bratislava 2. februára (OTS) - Bytové jednotky umiestnené v atraktívnych trojpodlažných vila domoch s terasami v tichej lokalite pod lesom už čakajú na svojich majiteľov.

Ideálne bývanie
V ďalšej fáze projektu Zelené Terasy Devín sa postavil jeden dvojpodlažný a tri trojpodlažné rodinné domy, ktorých každé podlažie slúži ako samostatná bytová jednotka. Radosť z rodinného bývania umocňujú súkromné záhradky v teréne a dve parkovacie miesta priamo pred vila domom. Bytové jednotky sú v stave holobytu. „Po skúsenostiach z predchádzajúcich etáp sme zistili, že klientom najviac vyhovujú holobyty. Interiér si dotvorí každý sám, podľa vlastného vkusu,“ konštatuje hovorkyňa J&T Real Estate Daniela Stričková. Okolie je upravené, zatrávnená je tiež záhradná časť pozemkov.

Výnimočná nehnuteľnosť
Voľné sú posledné dva trojizbové byty A1 a B1 s najväčšími predzáhradkami, kde sa dá nasťahovať ihneď. „Najväčšou devízou týchto bytov je rodinná atmosféra v stabilizovanej lokalite, v srdci prírody a neďaleko od mesta,“ opisuje výhody bývania projektu Zelené terasy Devín Daniela Stričková. Byty sú prístupné zo spodnej aj z hornej komunikácie cez prepojovací chodník. Majú bezbariérový vstup priamo z terénu cez súkromnú záhradku a sú delené na dennú a nočnú časť. Môžu byť vaše už od 195.000 eur s DPH.

Zelené Terasy Devín from JTRE on Vimeo.


Obľúbená lokalita
Devín je vyhľadávanou lokalitou a zároveň je ako časť Bratislavy obsluhovaný mestskou hromadnou dopravou. V jeho bezprostrednej blízkosti je vybudovaný diaľničný obchvat a centrum mesta je vzdialené 15 minút autom. Bývanie na Zelených terasách má všetky výhody komunitného bývania. Obyvatelia majú k dispozícii služby správcovskej spoločnosti, ktorá zabezpečí na požiadanie napríklad kosenie trávnikov alebo drobné opravy.

Nezmeškajte možnosť získať výnimočnú nehnuteľnosť v obľúbenej lokalite Devína.
Viac informácií na www.zeleneterasydevin.sk.