Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Skupina IMT Smile pripravuje na vydanie album Život človeka

Snímke z videoklipu Little Village od IMT Smile. Foto: Youtube/IMT Smile

Okrem živých nahrávok prinesie album Život človeka v roku 2022 nové verzie hitov a novinky, ktoré skupina stihla nahrať počas rušnej koncertnej sezóny.

Bratislava 24. októbra (TASR) – Album Život človeka v roku 2022 prinesie ohliadnutie skupiny IMT Smile za rokom 2022. Nájdeme na ňom novinky, nové prevedenie a live verzie známych hitov. TASR informoval PR manažér Tomáš Karpel.

Skupina si v tomto roku pripomenula 30 rokov od svojho vzniku, a pri tej príležitosti vydala špeciálny box s názvom 30x30. Práve ten sa dočkal uvedenia do života na Dobrom Festivale v Prešove počas koncertu IMT Smile. Na domáce pôde, neďaleko miesta, kde pred 30 rokmi skupina začínala. Okrem toho si prevzala ocenenie v podobe platinového albumu za album Srdce Rozum Boulevard.

Okrem živých nahrávok prinesie album Život človeka v roku 2022 nové verzie hitov a novinky, ktoré skupina stihla nahrať počas rušnej koncertnej sezóny. Na koncerte v Prešove vznikla aj live verzia skladby Niekto ako kráľ live 2022. Album je pripravený nielen v digitálnej a CD podobe, ale aj ako čoraz obľúbenejšia LP a vydanie je naplánované na 7. novembra.





Niekto ako kráľ live 2022: