Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Skupina Medial Banana predstavila klip ku skladbe Nedotknuteľní

Na archívnej snímke vystúpenie skupiny Medial Banana. Foto: TASR/Pavol Zachar

Kapela Medial Banana patrí k vyhľadávaným umelcom na festivaloch a rôznych kultúrnych podujatiach a už je pripravená na návrat na koncertné pódiá.

Bratislava 5. júla (TASR) - Rok od vydania albumu Nedotknuteľní predstavili chlapci z bratislavskej kapely Medial Banana videoklip k jeho titulnej skladbe. Energický lovesong sa dočkal animovaného klipu z dielne Kreus Film, ktorá pre kapelu už v minulosti robila video ku skladbe Staré časy, na ktorej spolupracovali so skupinou Polemic. TASR informoval PR manažér Sveťo Moravčík.

Kapela Medial Banana patrí k vyhľadávaným umelcom na festivaloch a rôznych kultúrnych podujatiach a už je pripravená na návrat na koncertné pódiá. Počas leta ich uvidia fanúšikovia od Košíc, cez Poprad, Štiavnicu, Rajec, Trenčín, Holíč až po Bratislavu, aj na niekoľkých vystúpeniach v Čechách. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na pár spoločných vystúpení s kapelou Polemic, s ktorými zahrajú v júli v Košiciach na festivale Anička, pri Banskej Štiavnici na festivale Sitno Blues alebo koncom augusta v českom Vroutku na Rock for Churchill a na festivale Uprisingček 2021 v Bratislave.

Nedotknuteľní klip: