Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Skupina Medial Banana zverejnila videoklip k singlu Niečo dobré

Na archívnej snímke vystúpenie skupiny Medial Banana. Foto: TASR/Pavol Zachar

O celý klip sa postaral Andrey Ištok. Vymyslel ho, zrežíroval aj postrihal. Vznikal pri Devínskej Vsi a v kameňolome pri Stupave.

Bratislava 11. augusta (TASR) - Slovenská reggae skupina Medial Banana zverejnila videoklip k singlu Niečo dobré, ktorý ponúka príjemnú letnú náladu. TASR o tom informoval PR manažér Sveťo Moravčík.

Časť textu singlu Niečo dobré bola použitá v televíznom spote pre festival Uprising, na ktorom Medial Banana nebudú chýbať ani tento rok a ako vždy sa ho nevedia dočkať. Kapela sa už teraz teší, ako bude zažívať niečo dobré na Uprisingu 2022. Do spotu bol text refrénu trochu pozmenený, vo videoklipe teda znovu zažijú niečo dobré, niečo nové aj niečo iné.

Ostatný klip, ktorý si fanúšikovia mohli od kapely Medial Banana pozrieť, bol k pesničke Nedotknuteľní. "Uzavreli sme ním kapitolu posledného albumu a vrhli sme sa na tvorbu nového. Máme pripravených niekoľko songov, či už vo forme demo nahrávok alebo nahrávok zo štúdia. Pomaly sa nám formuje celkový zvuk chystaného albumu," informujú členovia kapely a dodávajú: "Niečo dobré je prvý singel zo spomenutého pripravovaného albumu, ktorý chceme vydať budúci rok. Song vznikol ešte počas covid opatrení, kedy sme dúfali v návrat ku koncertovaniu a chceli sme zažívať niečo dobré a niečo nové."

O celý klip sa postaral Andrey Ištok. Vymyslel ho, zrežíroval aj postrihal. Vznikal pri Devínskej Vsi a v kameňolome pri Stupave. Nakrúcal sa počas jedného dňa a všetci z kapely si to veľmi užili. Kapela sa už o dva dni predstaví na Grape festivale, aj na ďalších festivaloch Punkáči deťom, Uprising, v Prahe aj na Špilberku v Brne.



Niečo dobré klip: