Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Skupina Peter Bič Project prichádza s videoklipom ku skladbe Hornád

Snímka z videoklipu k piesni Hornád. Foto: YouTube/Peter Bič Project

Keď sme v roku 2021 vydávali album Hlava, tak už vtedy sme mali predstavu o tom, že každá pieseň by mala mať svoj videoklip. A ďalšou je teda pesnička Hornád, hovorí Peter Bič.

Bratislava 22. januára (TASR) – Skupina Peter Bič Project predstavila klip k piesni Hornád. Je ďalšou skladbou z albumu Hlava, ktorá dostala video podobu. Réžiu a strih realizovali Jaroslav Vaľko a Sandra Urbančíková. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

"Keď sme v roku 2021 vydávali album Hlava, tak už vtedy sme mali predstavu o tom, že každá pieseň by mala mať svoj videoklip. A ďalšou je teda pesnička Hornád," hovorí Peter Bič.

"Pre nás má táto pieseň veľký význam. Rieka Hornád preteká našim rodným mestom a máme s ňou spojené veľké množstvo zážitkov a spomienok, či z detstva alebo z obdobia prvých lások, dokonca videoklip k piesni Máj sme nakrúcali práve pri Hornáde. Zaujímavosťou je, že autor textu Michal Mifkovič je z Bratislavy a nikdy pri Hornáde nebol. No ani netuší, ako nás týmto textom zasiahol," doplnila speváčka Viktória.

"Snažíme sa, aby sa naša predstava naplnila, zároveň už aj môžem prezradiť, že pracujeme na nových skladbách a tiež sa pripravujeme na naše jarné turné. Začíname už v polovičke marca v Prešove a zakončíme ho na Hornáde, v Košiciach," dodal líder kapely.



Hornád videoklip: