Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Slobodná Európa zakončí turné bratislavským koncertom

Na snímke Michal Kaščák, archívna snímka. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Dlhoroční priatelia Slobodnej Európy zahrajú svoje najväčšie hity v pôvodnej zostave Michal Kaščák, Peter Kaščák, Martin Bedly Beďaťš, Peter Kohout, Rastislav Kubica a Richard Rybníček.

Bratislava 10. mája (TASR) - Jarná časť turné Kristove roky tour Slobodnej Európy sa pomaly blíži k svojmu záveru a kapele ostáva odohrať posledný koncert. Ten bude v piatok 13. mája v bratislavskom Majestic Music Clube. TASR o tom informoval PR manažér Michal Očovan.

Koncert bude v mnohých ohľadoch výnimočný. Ako špeciálneho hosťa si Slobodka tentokrát vybrala asi najväčšiu legendu slovenského undergroundu, trenčiansku kapelu Bez Ladu a Skladu. Dlhoroční priatelia Slobodnej Európy zahrajú svoje najväčšie hity v pôvodnej zostave Michal Kaščák, Peter Kaščák, Martin Bedly Beďaťš, Peter Kohout, Rastislav Kubica a Richard Rybníček.

Michal Kaščák bude zároveň krstným otcom nového albumu Slobodnej Európy s názvom Výberofka, ktorý oficiálne vychádza na CD a vinyle 27. mája. Bude to remastrovaný dvojalbum najväčších hitov, kde každá jeho strana reprezentuje jeden zo štyroch radových albumov.