Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Magazín

Nedostatok snehu na svahoch poslal ľudí do bazénov

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Snehová nádielka tohtoročných sviatočných turistov veľmi nepotešila, o to viac si užívali relax a vodné atrakcie v aquaparkoch.

Bešeňová 9. januára (OTS) - Až 25 000 turistov navštívilo GINO PARADISE Bešeňová. Do vodného raja zavítali dokonca aj turisti z Číny a Estónska.

Tohtoročné sviatky síce neboli bohaté na snehovú nádielku, turistov to však neodradilo. Na Liptov prišlo stráviť sviatky množstvo turistov z celej Európy.

Až 25 000 ľudí zavítalo počas sviatkov do GINO PARADISE Bešeňová, je to nárast 32% oprosti minuloročným sviatkom. Z toho až 53% boli Slováci, 25% českí turisti, 15% poľskí návštevníci. Okrem toho nás navštívili zahraniční turisti z Ukrajiny, Ruska, Litvy, Bieloruska, Nemecka, Estónska, Číny a Rakúska“ konkretizovala zloženie turistickej klientely Lýdia Chovancová, marketingová riaditeľka GINO PARADISE Bešeňová.

Relax v bazénoch mali návštevníci spríjemnený vianočnými koledami. Užili si tu tiež neopakovateľnú Silvestrovskú zábavu pri bazénoch a s prípitkom v ruke netradične oslávili príchod nového roka. Väčšina z nich prišla „ochutnať“ morské vlny a najrýchlejšie tobogany na Slovensku.

Foto: GINO PARADISE Bešeňová
Eurocom Investment, s.r.o. je prevádzkovateľom GINO PARADISE Bešeňová od roku 2003. V roku 2006 pribudli v areáli nové termálne bazény, v roku 2008 k termálnej časti pribudla relaxačná časť s čírou ohrievanou vodou. V roku 2012 prišla ďalšia investícia, v areáli vyrástla zábavno-adrenalínová zóna. Vo vodnom raji sa v súčasnosti nachádza toboganová veža so 6 toboganmi, bazén s pravými morskými vlnami, rodinný bazén s vodnými atrakciami, 8 vonkajších bazénov s geotermálnou vodou, 5 antikorových bazénov s čírou ohrievanou vodou, 8 vonkajších toboganov a šmýkačiek, 3 vnútorné bazény, 1 vnútorný tobogan, átrium s dvoma vírivkami. Vodný raj ponúka služby exkluzívneho Wellness & Spa a Relax centra. V areáli sú k dispozícii 4 štvorhviezdičkové hotely, reštaurácie a bary, priestory pre kongresy a konferencie. Pripravujú sa ďalšie projekty – nové kongresové centrum, nové vonkajšie bazény, bowlingový klub a delfinárium s delfinoterapiou. V auguste 2013 sa portfólio spoločnosti rozšírilo o sesterský vodný raj GINO PARADISE Tbilisi v Gruzínsku s rozlohou 22 ha.