Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Magazín

Speváčka Lea Danis vydala dvojklip k novinke How Deep Is Your Love

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Pesnička How Deep Is Your Love bola pôvodne prvou verziou.

Bratislava 23. októbra (TASR) - Slovenská speváčka Lea Danis vydáva druhýkrát ten istý singel. Novinka How Deep Is Your Love je anglickou verziou pesničky Viac, ktorá vyšla po lete. Okrem toho si pre fanúšikov pripravila aj prekvapenie, prvýkrát vydáva dvojklip, kde si môžu vypočuť a pozrieť obe verzie. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

Pesnička How Deep Is Your Love bola pôvodne prvou verziou. "Cítila som, že chcem potešiť slovenských fanúšikov, tak vyšiel singel Viac, ale nedalo mi to. Musela som svetu ukázať aj pôvodnú verziu, ktorú ja osobne úplne milujem," uviedla speváčka. Viac a How Deep is Your Love nie sú doslovným prekladom, aj keď myšlienka je rovnaká, povzbudiť ženy, aby sa neuspokojili vo vzťahu s málom. Teraz vychádzajú obe skladby v symbióze v podobe dvojklipu. Lea vo videu oprášila aj svoje technické schopnosti strihu, pre krízu v produkcii totiž hrozilo, že klip sa nestihne vôbec urobiť.

"Všetko bolo pripravené, mali sme točiť v uliciach Bratislavy, ale vždy nám padla výroba na niekom, kto v tom čase nemohol. Mrzelo ma to, tak som si povedala, že nebudem už na nič a nikoho čakať a urobím ten klip, aj keby traktory padali, ten song si ho zaslúži," hovorí Lea, ktorej k finálnej podobe pomohol Pierre Lexis (Majself, Nia, pieseň Dancefloor) s dokrútkami častí so spevom.

"Točili sme ich deň pred vydaním večer v zime, na ihrisku v Petržalke. Aj to je život umelcov, nikdy nevieš, čo sa môže pokašľať, ale vždy sa to dá zachrániť, ver mi," dodala speváčka. O hudbu sa postaral hudobný producent Lil Max (Yael), ktorý s Leou aktuálne spolupracuje na novej tvorbe v Bratislave.

How Deep Is Your Love/ Viac dvojklip: