Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Justina Biebera prepustili na kauciu 2500 dolárov

Kanadský spevák Justin Bieber FOTO TASR/AP

Polícia zatkla a obvinila speváka z prekročenia rýchlosti, jazdy pod vplyvom alkoholu a omamných látok, ako aj z kladenia pasívneho odporu pri zatknutí.

Miami Beach 23. januára (TASR) - Súd v americkom štáte Florida stanovil dnes výšku kaucie pre popového speváka Justina Biebera na 2500 dolárov. Po jej zaplatení ho prepustili z väzby v Miami, informovala agentúra AP.

Polícia Biebera predtým zatkla a obvinila z prekročenia rýchlosti na verejnej komunikácii, jazdy pod vplyvom alkoholu a omamných látok, ako aj z kladenia pasívneho odporu pri zatknutí. Navyše jeho vodičskému preukazu skončila platnosť.

Podľa polície 19-ročný spevák pretekal v žltom lamborghini v uliciach floridského letoviska Miami Beach. Druhým účastníkom pretekov bol spevák R&B Khalil v červenom ferrari, ktorého taktiež zatkli. Obvinení nechali zablokovať cestný úsek v obytnej štvrti, aby sa mohli venovať svojej zábavke.

K zatknutiu došlo onedlho po inej Bieberovej nepríjemnosti. Detektívi v Kalifornii nedávno podnikli raziu v Bieberovom dome a hľadali tam záznam z bezpečnostných kamier, ktorý by mohol poslúžiť ako dôkaz, že popová hviezda je zapletená do prípadu výtržníctva.