Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Spoločnosť SodaStream a FaxCOPY sa stanú partnermi

Spoločnosť SodaStream a FaxCOPY sa od 5. mája 2014 stanú partnermi. Spolupracovať začnú dve silné značky, ktoré spája spoločný cieľ – spokojní zákazníci.

Bratislava 25. apríla (OTS) - Spolupráca znamená rozšírenie autorizovaných výmenných miest bombičiek SodaStream u ďalšieho partnera s celoslovenskou pôsobnosťou. Jednoduchý prístup pre výmenu prázdnej bombičky za plnú, to je 38 predajní spoločnosti FaxCOPY v dostupných lokalitách väčších i menších slovenských miest (nákupné centrá, pešie zóny v centrách, atď.).

Pre všetkých fanúšikov bubliniek tak bude dostupných viac ako 460 výmenných miest v celej SR.

Naša spolupráca je prirodzeným vyústením snahy značky SodaStream ako lídra na trhu zabezpečiť jednoduchý prístup k originálnym bombičkám SodaStream a byť čo najbližšie k zákazníkovi. Napríklad Bratislavčania žijúci v centre mesta nájdu nové výmenné miesta v nákupnej pasáži Eurovea, obyvatelia Prešova zasa na Hlavnej ulici,“ povedal Attila Forgon, produktový manažér SodaStream na Slovensku.

Máme radosť, že môžeme poskytnúť novú službu. Veríme, že spolupráca so spoločnosťou SodaStream bude ďalšou pridanou hodnotou pre našich zákazníkov,“ povedal Kamil Motúz, produktový manažér FaxCOPY.