Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Magazín

Štedrá nádielka pokračuje v Lyone

Štedrá nádielka pokračuje v Lyone Foto: Víno Matyšák

Rok 2014 je pre spoločnosť Víno Matyšák mimoriadne štedrý.

Bratislava 15. apríla (OTS) - Jej vína obdivujú porotcovia vo všetkých kútoch sveta a svoje uznanie dekorujú udelením najvyšších počtov bodov, ktoré sa následne pretransformujú na medailové pozície.

K dnešnému dňu má tak spoločnosť Víno Matyšák na svojom konte zo zahraničných súťaží spolu už 25 medailí. Posledné tri priniesli vína tejto značky z medzinárodnej súťaže Concours International des Vins 2014, ktorá sa uskutočnila vo francúzskom Lyone.

Aj na tejto súťaži opäť dokázalo víno Prestige Gold Devín, bobuľový výber, polosladké, ročník 2013, že je dokonalé. Zisk ďalšej zlatej medaily je toho jasným dôkazom.

Odborná jury na súťaži v Lyone udelila zlatú medailu aj ďalšiemu klenotu v podobe Prestige Cabernet Sauvignon, rosé, výber z hrozna, ročník 2013 a trojicu zlatých medailí dopĺňa Prestige Oak Wood Cabernet Franc, ročník 2011, ktorý tiež už v tomto roku bodoval na domácich aj zahraničných súťažiach.

Nádherné vína, ktorých základom je kvalitná surovina v spojení so vzdelaním a citom vinárskych majstrov, predpovedajú spoločnosti Víno Matyšák ďalší skvelý rok.

Ocenenia z medzinárodných výstav v roku 2014
Foto: Víno Matyšák