Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Magazín

Stovky tisíc ľudí šetrí vďaka Zlacnene.sk, pridajte sa k nim aj Vy

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Na Zlacnene.sk nájdete aktuálny prehľad zliav prakticky všetkého typu tovaru pre domácnosť.

Bratislava 22. decembra (OTS) - Potraviny, nábytok, oblečenie, elektroniku, produkty pre zvieracích miláčikov, hračky pre deti a mnohé iné, vďaka čomu môžete ušetriť až 80%!

Portál Zlacnene.sk Vám prináša pravidelne aktualizovaný prehľad akcií od desiatok predajcov. Každý deň na ňom nájdete tisíce zľavnených produktov od predajcov pôsobiacich po celom Slovensku, vďaka čomu ľahko ušetríte prakticky na všetkých položkách z Vášho nákupného zoznamu, či už sa jedná o prostriedky na riad, tablety do umývačky, údeniny, limonády, ovocie, zeleninu, granule pre psov a pod.
So Zlacnene.sk nie ste obmedzení na letáky predajcov z Vášho okolia, ktorí Vám letáky nechávajú roznášať do schránky. Zároveň sa o akčných ponukách dozviete vždy včas, čím minimalizujete riziko, že predajca vypredá všetok tovar v zľave skôr, než sa dostanete do jeho predajne.
Ušetriť je so Zlacnene.sk skutočne jednoduché. Premýšľate o novej posteli? Prezrite si aktuálnu akčnú ponuku predajcov nábytku SCONTO, ASKO, JYSK, KIKA či internetového obchodu byvajsnami.sk a pod.
Máte malé dieťa a počítate každý cent? Za zníženej ceny môžete nakúpiť aj detské plienky, dojčenskú stravu, kozmetiku pre deti či hračky. Stačí si vybrať z akčných letákov supermarketov TESCO, Kaufland, BILLA, Lidl, či drogérie DM a internetového obchodu MALL.sk. Takto by sme mohli pokračovať skutočne veľmi dlho.
Strážca zliav stráži zľavy za Vás

Nemusíte listovať všetkými letákmi, aby ste sa včas dozvedeli o akčnej ponuke tovaru, ktorý máte na svojom nákupnom zozname. Na portáli Zlacnene.sk nájdete službu Strážca zliav, ktorá je zadarmo k dispozícii všetkým registrovaným užívateľom. V rámci Strážcu zliav si nastavíte, o akých akciách si želáte byť informovaný, napr.:
• zľavy predajcov Kaufland, ASKO, Mountfield
• zľavy na konkrétne typy tovarov, tzn. sekačky na trávu, postele, textil
• zľavy konkrétnych produktov, tzn. čokoláda Milka, Metaxa, deodorant Rexona
U všetkého vyššie uvedeného spotrebného tovaru si zároveň môžete nastaviť minimálnu a maximálnu cenu, ktorú ste ochotní zaň zaplatiť, rovnako ako dobu, po ktorú chcete byť o zľavách informovaní e-mailom.
Vďaka širokému pokrytiu akčných ponúk, stovky tisíc užívateľov Zlacnene.sk šetria po celý rok na sezónnom tovare a minimalizujú tak nákupy za štandardné vysoké ceny. Pridajte sa k nim, oplatí sa to.