Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Magazín

Štýlová kabelka – symbol pravej dámy

Foto: Moustache Girl / Shutterstock.com

Pravdepodobne neexistuje na svete taká žena, ktorá by nenosila so sebou, kdekoľvek ide, svoju kabelku. Veď kabelka je najdôležitejšia vec, ktorú máme pri sebe každý deň.

Bratislava 13. marca (OTS) - Väčšinou si do nej vkladáme tie najosobnejšie veci, ako sú doklady, peniaze, cennosti, no a samozrejme, niektoré z nás aj kozmetiku. Niekedy máme v dámskej kabelke celý svoj život. Okrem toho, pomocou nej vyjadrujeme aj svoj životný štýl.

Tri základné otázky
Ešte predtým, než vyrazíme s kamoškami na nákup novej dámskej kabelky, mali by sme si ujasniť tri dôležité fakty.
Kde budeme kabelku nosiť? Do spoločnosti, do mesta, do práce, na šport? Podľa toho budeme vyberať buď elegantnú alebo klasickú kabelku či športovú dámsku tašku.
K akému oblečeniu ju budeme nosiť? Podľa toho, či ju budeme nosiť ku každodennému oblečeniu, rifliam alebo spoločenským šatám, budeme vyberať vhodnú farbu kabelky.
A čo v nej budeme nosiť? Väčšie veci alebo len drobnosti? Podľa toho zistíme veľkosť a tvar kabelky či tašky. Ak máme jasno v týchto otázkach, môžeme smelo vyraziť na nákupy. Štýlové dámske kabelky už čakajú na svoje nové majiteľky.

Buďte štýlová vďaka elegantnému ruksaku
V súčasnosti módny svet ponúka toľko rôznych modelov batohov aj ruksakov od výmyslu sveta. Obchody sú priam zaplavené taškami, ruksakmi a batohmi z viacerých materiálov, vzorov, farieb a značiek. Každá moderná žena – majiteľka ruksaku si ho určite nevie vynachváliť, pretože nám robí veľmi dobrú službu. Ľahko, pohodlne a prakticky si ho môžeme prehodiť cez jedno plece alebo dať aj na obe, aby nás nebola chrbtica.
V dnešnej dobe nám cenovo dostupné, lacné ruksaky a batohy uľahčujú mnoho vecí a zároveň sú vynikajúcim módnym doplnkom, ktorý iní rozhodne neprehliadnu. Ruksakmi prakticky žijeme všetci. Veď stačí sa prejsť po nejakom meste a vidíme doslova more ruksakov a batohov. Stali sa našimi každodennými spoločníkmi a vernými pomocníkmi.

Navyše, ak si ruksak pekne zladíme s oblečením, čo by pre ženu nemal byť problém, tak vytvoríme dokonalý štýlový outfit.