Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Magazín

Superkolegyňa roka 2015: Hlasujte do konca marca

Foto: TRIPSY

Využite posledné dni a zapojte vašu kolegyňu do súťaže o perfektné ceny. Hlavnou cenou je wellness víkend pre dve osoby v hodnote až 500 eur.

Bratislava 21. marca (OTS) - Ak máte vo svojom kolektíve ženu, ktorá by si zaslúžila postaviť za svoje vlastnosti a schopnosti na piedestál, neváhajte a nominujte ju do konca marca do súťaže Superkolegyňa roka!

Posledná šanca prihlásiť kolegyne
V každom kolektíve sa nachádza žena, ktorá si zaslúži špeciálne ocenenie. Nominujte ju na webovej stránke www.superkolegyna.sk ešte do konca marca. Napíšte, prečo ste ju nominovali a podporte ju Like-om,“ vyzýva všetkých Martin Majerník, prevádzkový riaditeľ slovenskej spoločnosti TRIPSY, s.r.o., ktorá je vyhlasovateľom a organizátorom súťaže. Prihlásenej kolegyni príde e-mail o tom, že je v hre a musí svoju nomináciu potvrdiť. Vyhrávajú superkolegyne s najvyšším počtom Like-ov, ktoré získajú pre svoj profil v sieni Superkolegýň na stránke https://superkolegyna.sk/kolegyna.

Čo je na nej super? Lenka je za každú srandu, rada pečie a griluje, takže nás vždy niečím ponúkne. Rada hovorí vtipy a príbehy kamarátok...,“ napísali o víťazke ročníka 2014 jej kolegovia a kolegyne. Pani Lenka vyhrala wellness pobyt vo Vital Resort hotel Hubert.

Tohtoročné výhry sú rovnako lákavé:
1. Víkendový wellness pobyt pre 2 osoby (piatok-nedeľa) podľa vlastného výberu kdekoľvek na Slovensku, v hodnote do 500€
2. Tandemový zoskok z výšky 4000m, letisko Slávnica
3. Poukážka v hodnote 100 € na www.nakupdomov.sk


Pocta superženám
Ideou súťaže je poďakovať sa kolegyniam, oceniť ich hodnotnými výhrami a vzdať hold ženám na pracoviskách. Superkolegyňa totiž zvláda nielen svoje pracovné povinnosti, ale pomáha aj iným a pritom je zároveň skvelou matkou a manželkou. Superkolegyňa je žena, ktorá dokáže na pracovisku nemožné. Určite na svojom pracovisku máte množstvo kolegýň, ktoré majú super vlastnosti a schopnosti. Nominujte ich do konca marca!

Zábavne a so skvelou výhrou
Mnohí si myslia, že dodávať kancelárske potreby, reklamné predmety alebo drogériu je nuda. Opak je pravdou. Aj popri poskytovaní profesionálneho servisu stále dokážeme prinášať niečo nové a zábavné. Superkolegyňa roka je toho jasným dôkazom,“ uvádza M. Majerník a zdôrazňuje: „Je to ojedinelý a prestížny projekt nielen svojím rozsahom, ale aj hodnotnými výhrami. Každá nominovaná kolegyňa od nás dostane diplom, aby mohla na svojom pracovisku alebo verejne ukázať, že ju jej kolegovia a kolegyne považujú za skvelého človeka.“