Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Telekom sa stal generálnym partnerom Android Roadshow 2013

Foto: Android Roadshow 2013

Tento rok sa uskutoční už tretí ročník stretnutí fanúšikov najpopulárnejšieho operačného systému mobilných telefónov a tabletov.

Bratislava 16. apríla (OTS) - Android Roadshow spája Android fanúšikov i komunitu technologických nadšencov a do šiestich slovenských miest prinesie najhorúcejšie novinky z mobilného sveta.

Android Roadshow 2013 postupne príde do Košíc, Žiliny, Bratislavy, Prešova, Banskej Bystrice a Nitry. Prvé stretnutie sa uskutoční v sobotu 27. apríla 2013 v hoteli Double Tree by Hilton v Košiciach.

Popri možnosti vyskúšať si najnovšie telefóny ako Sony Xperia Z, HTC One, Samsung Galaxy S4 či Asus Padfone 2 sa môžu návštevníci zúčastniť aj na rozličných prednáškach i prezentáciách či zapojiť sa do sprievodného programu a súťaží.

Vstup na každé stretnutie bude zdarma, prihlasovanie a všetky informácie budú postupne k dispozícii na stránke podujatí www.androidroadshow.sk.

Generálnym partnerom tretieho ročníka Android Roadshow je Telekom. Hlavným partnerom je spoločnosť SONY, ktorá bude prezentovať svoju vlajkovú loď Sony Xperia Z. Tento model získa aj víťazka súťaže Miss Android Roadshow 2013

Medzi ďalších hlavných partnerov patria spoločnosti Asus, ESET, HTC, Samsung a Tatra banka, so svojimi stánkami nebudú chýbať ani spoločnosti Sygic a Prestigio. Mediálnym partnerom je Zoznam.sk a organizátorom podujatia portál MojAndroid.sk.