Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Tieto slnečné okuliare sú základnými kúskami v každom šatníku

Ilustračné foto Foto: Veles Studio / Shutterstock.com

Slnečné okuliare sú módnym doplnkom, ktorý na zimu neodkladáme do skrine. Sú celoročným doplnkom, preto nie je žiadnou hanbou kúpiť si nové slnečné okuliare v zime alebo na jar. Ktoré slnečné okuliare by ste jednoznačne mali mať doma tiež? Ide o obľúbené modely, ktoré sa hodia k šatám aj k teplákom, na formálne stretnutie aj na večeru s kamarátkami.

Bratislava 16. marca (OTS) - Slnko na jar síce nehreje, ale predsa už svieti. S príchodom tretieho mesiaca v roku zintenzívneli slnečné lúče a neraz sa stane, že na ulici musíme žmúriť. Mať pri sebe slnečné okuliare je teda veľkou výhodou. Ktoré okuliare patria momentálne medzi najobľúbenejšie?

· Okuliare typu mačacie oči
Trend posledných rokov nebol nikdy taký obľúbený ako teraz. Pretiahnutá vrchná časť okuliarov, ktorá je na konci zaoblená spôsobí, že vaša tvár bude mať výraznejšie kontúry. Obľúbený model okuliarov vyzerá elegantne a sofistikovane. Mnohým tvar okuliarov pripomína práve mačku, vďaka čomu sú okuliare známe pod názvom „mačacie“.

· Netradičný asymetrický tvar
Žiadne obyčajné kruhy, štvorce ani ovály. Novým obľúbeným tvarom slnečných kruhov sú viac-uholníky. Tie si každý všimne na prvý pohľad, pretože pôsobia extravagantne a v niektorých prípadoch takmer až „drzo“. Ak si k nim oblečiete koženú bundu, budete sa cítiť skutočne sebavedomo. Asymetrické okuliare sú jednoznačne zaujímavé a ich bohatý výber nájdete na webe https://answear.sk/k/ona/doplnky/okuliare.

· Na jar voľte bledé farby
Novinkou tejto jari sú slnečné okuliare v bledých tónoch. Zvykli ste si na čierne či tmavo hnedé okuliare? Vyskúšajte niečo nové a kúpte si okuliare v béžovej či slabo ružovej farbe. Tieto okuliare pôsobia veselo a patria medzi tie modely, ktoré sa doma určite nestratia. Bledé farby sa zároveň hodia k jari, kedy mnohí ľudia menia tmavé oblečenie za svetlejšie až pastelové farby.

Ak ešte nemáte slnečné okuliare, je pravý čas na to si jedny kvalitné zaobstarať. Nielen, že budú chrániť vaše oči, zároveň budú vyzerať štýlovo.