Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Till Lindemann, spevák skupiny Rammstein, vystúpi v Bratislave

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Lindemann oslávil v januári 60. narodeniny. Okrem toho, že patrí k talentovaným hudobníkom, bol v mladosti juniorským vicemajstrom Európy v plávaní.

Bratislava 10. mája (TASR) - Till Lindemann, industriálny metalový génius a spevák skupiny Rammstein, na jeseň vyráža na sólové turné. Pre pandémiu viackrát odkladaný koncert odohrá 24. novembra v Incheba Expo Aréne. Jeho strhujúca a mládeži do 18 rokov neprístupná šou zahŕňa experimentálne a nekonvenčné hudobné nápady, pôsobivé videoprojekcie a pyrotechnické efekty. TASR o tom informovala PR manažérka Nora Krchňáková.

Lindemann oslávil v januári 60. narodeniny. Okrem toho, že patrí k talentovaným hudobníkom, bol v mladosti juniorským vicemajstrom Európy v plávaní. Dnes je spevákom, básnikom, provokujúcim textárom, občasným hercom aj kvalifikovaným pyrotechnikom. Milióny fanúšikov po celom svete sú nadšené jeho charizmou, umením a hrubou energiou.

Nemecký umelec naplánoval na tohtoročné európske turné 24 vystúpení v 13 krajinách. Fanúšikovia sa môžu tešiť na nové piesne, špeciálne úpravy hitov aj fascinujúce videoprojekcie. Nebudú chýbať skladby Ich hasse Kinder. Steh Auf, Platz Eins alebo Praise Abort. Hudobník, známy silnými textami, inscenuje naživo svoje skladby dramaticky a provokatívne. Preto je jeho šou prístupná len dospelým od 18 rokov.