Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Na svadobnom veľtrhu sa predstaví 35 vystavovateľov

Ilustračné foto. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Návštevníci sa môžu tešiť na najnovšie modely svadobných šiat, oznámení, originálnych kvetinových, či balónových dekorácií.

Tatranská Lomnica 2. marca (TASR) - Druhý ročník veľtrhu svadobných vystavovateľov prinesie do Tatranskej Lomnice v sobotu 3. marca prehľad toho najaktuálnejšieho, čo potrebujú vedieť budúci mladomanželia. Podľa organizátorov je zároveň cieľom podujatia pomôcť im pri organizácii svadby a inšpirovať ich novými svadobnými trendmi.

"Do Grandhotela v Tatranskej Lomnici príde 35 rôznorodých vystavovateľov a prezentovať sa na veľtrhu budú spoločnosti, ktoré pracujú v rôznych odvetviach svadobného priemyslu. Návštevníci sa môžu tešiť na najnovšie modely svadobných šiat, oznámení, originálnych kvetinových, či balónových dekorácií a nebudú chýbať ani zlatnícke spoločnosti s ponukou nádherných svadobných obrúčok," priblížila organizátorka akcie Ingrid Littmanová zo Štúdia Škerák.

Novinkou priamo k ochutnaniu bude aj pravá talianska rolovaná zmrzlina. Svadbu trochu inak zase zaznamená zábavná fotobúdka, z ktorej si návštevníci veľtrhu odnesú vlastné vytlačené fotografie. "Vyskúšať si budú môcť aj svadobné šaty z bio bavlny, hodvábu alebo saténu, či z bambusového vlákna," doplnila Littmannová s tým, že veľtrh je vhodný nielen pre budúce nevesty, ale aj ženíchov, svadobné mamy a rodinných príslušníkov, ktorí sa na organizovaní svadby podieľajú.

V rámci sprievodného programu sa predstaví dynamické vystúpenie MUSe trio, ľudová hudba Samorost, ktorá predvedie ukážku čepčenia a nebude chýbať ani tombola. Pre verejnosť je veľtrh otvorený od 10. do 17. hodiny, predstavia sa aj dva tatranské hotely sídliace v historických budovách.