Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Tradícia pokračuje, Valčianska dolina opäť privíta rodiny s dvojčatami

Tradícia pokračuje, Valčianska dolina opäť privíta rodiny s dvojčatami Foto: OPEN PUBLIC PROFILE

Každý deň pribúdajú noví účastníci 3. celoslovenského stretnutia dvojčiat a viacerčiat 2014 s Kamarátom SNOOPYM.

Bratislava 19. mája (OTS) – Celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat si vybudovalo na Slovensku tradíciu. Nikto už nepochybuje o tom, že sa takéto veľké stretnutie raz za rok uskutoční. Tradícia ostáva zachovaná aj v mieste stretnutia – už po tretíkrát sa stretnú rodinky vo Valčianskej doline, v areáli Snowlandu. Doteraz je prihlásených 275 rodín s dvojčatami a viacerčatami, z toho 11 rodín s trojčatami. Ich počet však každým dňom narastá a organizátori regisrujú mnoho rodín, ktoré pôjdu tento rok prvýkrát. „Toľko už počuli zo všetkých strán o megastretnutí dvojičkovských rodín, že tento rok neodolali a stanú sa súčasťou tohto veľkého podujatia,“ hovorí jedna z organizátoriek Jana Gregorovičová z agentúry OPEN PUBLIC PROFILE a zároveň mamička štvorročných dvojčiat a päťročnej dcérky.

Na stretnutí sú vítané všetky rodiny s dvojčatami či viacerčatami, maličkými či dospelými. Veľa rodín sa už navzájom pozná, či už z predchádzajúcich ročníkov stretnutia, alebo zo skupiny na sociálnej sieti. Keďže mnohé rodiny oddeľujú stovky kilometrov, stretnutia sú jednou z možností ako sa raz za čas stretnúť aj osobne a porozprávať sa. Mnoho rodín skĺbi stretnutie s menšou dovolenkou, a keď ruch zo dňa utíchne, rodičia majú čas sa podvečer aj v pokoji porozprávať a nadviazať nové priateľstvá. A tak keď niektorí otcovia idú na stretnutie z povinnosti, pri odchode sa už tešia na ďalší ročník. Vstup na akciu je bezplatný a dobrovoľná je aj registrácia rodín. Každá registrovaná rodina však dostane od organizátorov darčekovú tašku s logom stretnutia.

Organizátori sa snažia každý rok vymyslieť nový pútavý program a sprievodné aktivity. Veľká vďaka za to patrí aj partnerom podujatia, bez pomoci ktorých by sa stretnutie nemohlo uskutočniť. „Základom filozofie našej spoločnosti je poskytovanie finančnej istoty, kde zákazník a rodina sú stredobodom pozornosti. Teší nás, že môžeme byť súčasťou jedinečných rodinných stretnutí spoločne s dvojčatami a viacerčatami,“ hovoria zástupcovcia spoločnosti MetLife Amslico poisťovňa, a. s., ktorá je generálnym partnerom stretnutia.

Počas celého dňa bude prebiehať atraktívny program na pódiu a špecializované aktivity pre deti a rodičov aj v celom areáli. Úvod odštartuje hudobno-zábavný koncert pre deti, ďalej to budú zábavné tanečné animácie s Planet FUN, tanečné vystúpenia detí a, samozrejme, chýbať nebude ani kúzelník. V dvojičkovej atmosfére bude prebiehať aj tombola, ktorá bude „dvojitá“, a hlavnou cenou bude rodinný víkendový pobyt v Hoteli Impozant****, priamo vo Valčianskej doline.

Tradícia pokračuje, Valčianska dolina opäť privíta rodiny s dvojčatami
Foto: OPEN PUBLIC PROFILE
Opäť sa pokúsime prekonať minuloročné rekordy Najväčšie stretnutie dvojčiat a Najväčšie stretnutie trojčiat, a vytvoriť nový rekord Vytvorenie živého loga SNOOPY,“ informujú organizátori podujatia. MetLife Amslico ako generálny partner pripravuje pre deti súťaže a veľa ďalších prekvapení. Samozrejmosťou je bezplatné finančné poradenstvo špecializovaných odborníkov. Navyše v záujme bezpečnosti počas konania akcie poskytne poisťovňa bezplatne aj úrazové poistenie každému účastníkovi podujatia. Na tento účel je potrebná len rýchla registrácia u generálneho partnera pri vstupe.

Okrem toho organizátori pripravujú detskú pečiatkovú súťaž, laboratórium zvedavých vedcov pod holým nebom, cestovateľské súťaže s Planet FUN a iné zaujímavé súťaže pre malých aj veľkých. Pre oteckov a
Foto: OPEN PUBLIC PROFILE
chlapcov bude pripravená prezentácia rodinných modelov áut FORD a testovacie jazdy. Pre maminky zase bude k dispozícii beauty kútik v stánku Mary Kay. Tí najmenší určite ocenia oddychový dojčenský kútik a pitný režim JANA baby. Kútik pre lezúňov nájdu rodičia s batoľatami pri stánku partnera www.prenasedeti.sk. Rodinky sa budú môcť poradiť o stavebnom sporení s Prvou stavebnou sporiteľnou, a. s. Organizátori nezabudli ani na prevenciu zdravotného stavu detí i dospelých a do programu celodenných aktivít zaradili odborné konzultácie s detským ortopédom a skenovanie a diagnostiku plochonožia v stánku Protetika, ako aj miniprednášky o starostlivosti o zuby a ďasná s Curaprox.

Deti budú môcť počas celého dňa jazdiť na koníkoch, skákať v skákacom hrade, na trampolínach a nechať sa namaľovať na tvár. Stretnutie oficiálne začína 14. júna o 10.00 hod., predpokladaný koniec akcie je o 16.30 hod. Akciu bude moderovať známy dvojičkovský otecko Juraj Hajdin, partner herečky Kristíny Farkašovej.

Viac informácií a registrácia účastníkov na: http://www.stretnutiedvojciat.dvojickovo.sk/
alebo https://www.facebook.com/CeloslovenskeStretnutieDvojciatAViacerciat

Podujatie podporili:
Generálny partner: MetLife Amslico poisťovňa, a. s. a www.kamaratsnoopy.sk
Hlavný mediálny partner: MAMA a ja
Partneri: Protetika, a. s., FORD, Prvá stavebná sporiteľňa, a. s., www.prenasedeti.sk, CK SATUR, dm drogerie markt, s. r. o., Hotel Impozant****
Ostatní partneri: ADA Waste, s. r. o., Bioderma, Boni Fructi – Dobré jablká, Bumbleride Rolsit Tr. Slovakia, spol. s r. o., CBA Slovakia, a. s., Curaprox, Detské centrum KRTKO, Dr. Theiss, DSV Slovakia, s. r. o., JANA baby, Mary Kay, Rakytníček, Stérimar, Thajské masáže BaanThai, Urinal, Vydavateľstvo Fragment, www.amavet.sk, www.hrackypredeti.eu
Ostatní mediálni partneri: TASR, www.teraz.sk, Slovenka, www.spuntik.sk, www.sdetmi.com, www.najnovsie.sk, www.prerodicov.sk
Organizátor: OPEN PUBLIC PROFILE, s. r. o. (www.opp.sk) a www.dvojickovo.sk