Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

Tretie celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat

Tretie celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat sa uskutoční v sobotu 14.6. 2014 Foto: OPEN PUBLIC PROFILE

Organizátori tohto milého a nevšedného podujatia hľadajú partnerov, ktorí by ich podporili.

Bratislava 30. januára (OTS) - Celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat si už vybudovalo na Slovensku tradíciu. Nikto už nepochybuje o tom, že sa takéto veľké podujatie raz za rok zorganizuje. Tradíciu zachovávajú organizátori aj v mieste konania, stretnutie sa opäť uskutoční v areáli SNOWLAND vo Valčianskej doline a to v sobotu 14. júna 2014.

Oficiálne program začne o 10 hod., avšak zo skúseností z minulých ročníkov vieme, že mnoho rodín bude prichádzať už v piatok. Takže vítanie, objímanie, smiech a radosť z opätovného stretnutia budú súčasťou Valčianskej doliny ešte pred víkendom,“ hovorí jedna z organizátoriek tohto mimoriadneho podujatia Kvetoslava Kirchnerová z OPEN PUBLIC PROFILE, s.r.o.

Tretie celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat sa uskutoční v sobotu 14.6. 2014
Foto: OPEN PUBLIC PROFILE
Myšlienka celoslovenského stretnutia vznikla v skupine mamičiek dvojčiat na sociálnej sieti, ktoré si prostredníctvom skupiny organizujú menšie regionálne stretnutia. A táto „dvojičkovská komunita“ sa neustále aj vďaka stretnutiam rozrastá, momentálne počet členov dosiahol už 940. „Množstvo pozitívnych ohlasov zo strany jednotlivých rodín, ale aj známych a médií nás motivovalo zorganizovať ďalší ročník tejto milej rodinnej akcie,“ otvorene hovorí K. Kirchnerová. Z ohlasov, ktoré organizátori osobne dostávajú, tak môžeme skonštatovať, že z roka na rok účasť rodín na tomto nevšednom podujatí rastie, je o ňu veľký mediálny záujem a následne vie o nej aj široká verejnosť.

Pre koho je stretnutie určené


Tretie celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat sa uskutoční v sobotu 14.6. 2014
Foto: OPEN PUBLIC PROFILE
Pre mamičky, oteckov a hlavne pre malé i väčšie detičky, tínedžerov, aby mali možnosť sa stretnúť, spoznať sa osobne a vymeniť si svoje skúsenosti, radosti i starosti. Pre tých, ktorí sa už poznajú aj osobne, a vieme, že je ich dosť, aby mohli porovnať ako detičky vyrástli, čo všetko už dokážu a o ich ďalších plánoch. „Tento rok by sme radi pripravili viac aktivít aj pre staršie dvojčatá a viacerčatá. Všetko však samozrejme bude závisieť od počtu registrovaných, kde sa uvádza aj vek zúčastnených, aby sme tomu prispôsobili program,“ pridáva sa druhá organizátorka Janka Gregorovičová z OPEN PUBLIC PROFILE, s.r.o., ktorá je sama mamičkou takmer štvorročných dvojčiat Nelky a Peťka.

Predchádzajúce ročníky


Tretie celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat sa uskutoční v sobotu 14.6. 2014
Foto: OPEN PUBLIC PROFILE
Na 1. ročníku celoslovenského stretnutia dvojčiat a viacerčiat 2012 sa vo Valčianskej doline pri Martine stretlo 182 rodín, z toho 173 párov dvojčiat a 9 trojíc trojčiat.

Na 2. ročníku sa už stretlo v areáli 339 rodín, z toho 319 párov dvojčiat, 18 trojčiat a dve rodiny so štvorčatami. „Našou snahou bude, samozrejme, znova rekord prekonať. A veríme, že sa nám to opäť podarí!,“ verí J. Gregorovičová. Organizátori predpokladajú, že tento rok do Valčianskej doliny zavíta približne 2500 ľudí. Dianím bude účastníkov sprevádzať známy moderátor a DJ. Počas celého stretnutia budú prebiehať atraktívne sprievodné aktivity a súťaže.

Tretie celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat sa uskutoční v sobotu 14.6. 2014
Foto: OPEN PUBLIC PROFILE
Ak ste spoločnosť, organizácia či jednotlivec, ktorú naše stretnutie zaujalo a chceli by ste podporiť zaujímavú akciu, staňte sa naším partnerom. Spojte svoje meno a skúsenosti s naším skvelým podujatím a pomôžte nám zorganizovať podujatie hodné najvyššej úrovne,“ uzatvára Kvetoslava Kirchnerová.

Organizátorov môžete kontaktovať prostredníctvom e-mailu: dvojickovo@opp.sk, viac informácií sa dozviete tiež na stránke venovanej samotnému stretnutiu http://stretnutiedvojciat.dvojickovo.sk/.