Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Tričko ako súčasť každodenného outfitu

Ilustračné foto Foto: Andrewshots / Shutterstock.com

5 spôsobov, ako ho nosiť s gráciou.

Bratislava 29. marca (OTS) - Tričká sú univerzálne kúsky oblečenia, ktoré sú súčasťou každého šatníka. Sú pohodlné, štýlové a dajú sa kombinovať s mnohými inými kúskami oblečenia. Či už hľadáte pohodlné oblečenie na bežný deň, alebo chcete niečo štýlové a elegantné, tričko môže byť pre vás tým pravým kúskom. V tomto článku sa pozrieme na 5 spôsobov, ako elegantne zladiť tričko s outfitom, ale aj ako ich zladiť napríklad s opaskom či batohom.

Kombinujte tričko s koženou bundou
Kožená bunda a tričko sú ako pár, ktorý sa nedá prekonať. Kombinácia trička a koženej bundy je vždy elegantná, štýlová a moderná. Na ležérny vzhľad si môžete vybrať tričko so sloganom a koženú bundu s jednoduchým strihom. Pre formálnejší vzhľad si vyberte klasické tričko s jednoduchým dizajnom a doplňte ho elegantnou koženou bundou. V tejto kombinácií vyzerajú dobre značkové dámske tričká, ako napríklad Givenchy alebo Michael Kors, ale výber nechávame samozrejme na vás.

Tričko si oblečte pod bundu
Tričko pod sako je moderná a štýlová kombinácia, ktorá sa môže hodiť na mnoho rôznych príležitostí. Na dosiahnutie najlepšieho výsledku si vyberte jednoduché tričko s jemným dizajnom a sako v rovnakej farbe. Ak hľadáte niečo výraznejšie, môžete si vybrať tričko s výraznou potlačou a sako v kontrastnej farbe. Doladíme značkovými dámskymi teniskami a máme outfit vhodný aj do kancelárie.

Kombinujte tričko s džínsovými nohavicami
Džínsové nohavice sú ďalším kúskom oblečenia, ktorý sa neodmysliteľne spája s tričkami. Kombinácia trička a džínsových nohavíc je nielen pohodlná, ale aj veľmi módna. Vyberte si tričko s výraznou potlačou a skombinujte ho s klasickými džínsovými nohavicami. Ak hľadáte elegantnejší vzhľad, vyberte si džínsové nohavice s vysokým pásom a doplňte ich tričkom s jednoduchým dizajnom.

Tričko s mikinou
Kombinácia trička so značkovou mikinou je ďalšou modernou a čoraz obľúbenejšou voľbou. Ak preferujete značkové mikiny s potlačou, skúste siahnuť napríklad po Balenciage, ktorá určite aj obyčajnému outfitu dodá nevýdaný nádych.

Tričko skombinujte s elegantnými nohavicami
Tričko môžete skombinovať aj s elegantnými nohavicami a vytvoriť tak elegantný vzhľad. Ak hľadáte odvážnejšie riešenie, vyberte si tričko s potlačou a skombinujte ho s nohavicami v kontrastnej farbe. Tričko je skvelý kúsok oblečenia, ktorý sa dá kombinovať s mnohými ďalšími kúskami. Vďaka týmto 5 spôsobom, ako elegantne zladiť tričko s outfitom, si môžete byť istí, že vytvoríte vzhľad, ktorý bude nielen moderný, ale aj elegantný.