Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Adrenalín láka turistov na Liptov

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Tohtoročná zimná sezóna je výrazne lepšia ako predchádzajúce roky. Nová zábavno-adrenalínová zóna láka do GINO PARADISE Bešeňová množstvo turistov.

Bratislava 11. marca (TERAZ.sk-OTS) - Návštevníci ocenili aj nové rodinné balíky a možnosť získať zľavu v blízkom lyžiarskom stredisku.

S tohtoročnou zimnou sezónou sú v GINO PARADISE Bešeňová veľmi spokojní. Pri porovnaní tohtoročnej a minuloročnej zimnej sezóny (mesiace november až február) vzrástla návštevnosť GINO PARADISE Bešeňová v priemere o 32 %, výrazné zmeny, a to nárast návštevnosti až o 50 % nastali po novom roku. Nárast ovplyvnili jednak nové atrakcie, ale aj efektívna marketingová kampaň.

Najväčším lákadlom pre návštevníkov je jednoznačne otvorenie novej zábavno-adrenalínovej zóny v areáli, kde návštevníci nájdu 30 m vysokú toboganovú vežu so 6 novými toboganmi, bazén s pravými morskými vlnami a detský vodný svet s hradom, šmýkačkami a vodnými delami.
Bez popisu
Foto: GINO PARADISE Bešeňová

V GINO PARADISE Bešeňová majú veľký úspech nové rodinné balíky, v rámci ktorých majú deti do 18 rokov vstup za 1 €. 5 členná rodina tak môže stráviť vo vodnom raji príjemný deň už od 21 €!

V poslednom období sa prejavuje tendencia nárastu slovenských turistov. Zloženie klientely vodného raja podľa národnosti je nasledovné: Slováci 47 %. Česi 29 %, Poliaci 19 %, turisti z ostatných krajín 5 %.
Nárast záujmu o areál je viditeľný aj v návštevnosti webovej stránky. Pri porovnaní zimných sezón je to nárast o 24 %, denná návštevnosť webovej stránky je v priemere 1339 unikátnych návštevníkov. Za zimnú sezónu navštívilo stránku www.ginoparadise.sk 160 674 unikátnych návštevníkov.
Foto: GINO PARADISE Bešeňová
Spolupráca lyžiarskych stredísk a vodného raja je obojstranne veľmi výhodná, pre svojich klientov si vzájomne poskytujú zľavy. V lyžiarskom stredisku Malinô Brdo zaznamenali výrazný nárast počtu turistov práve z GINO PARADISE Bešeňová.

GINO PARADISE Bešeňová už nie je len termálny park, z areálu sa stal vodný raj, ktorý poskytuje dokonalý relax v termálnych a čírych bazénoch, ale aj nové adrenalínové zážitky po celý rok! Nová zábavno-adrenalínová zóna predstavuje investíciu vo výške 9 mil. €, ktorou sa areál zväčšil takmer o 50 %. Nová časť je rozdelená do niekoľkých častí, 30 m vysoká toboganová veža poskytuje nevšedné zážitky z jazdy na šiestich nových toboganoch. Morské vlny si môžu návštevníci vychutnať celý rok, nakoľko bazén s vlnobitím je prekrytý obrovským stanom. Nájdete tu aj nový detský vodný raj s hradom, šmýkačkami a vodnými delami. Morskú a predovšetkým dovolenkovú atmosféru dopĺňajú palmy, množstvo lehátok a samozrejme bar s občerstvením.
Foto: GINO PARADISE Bešeňová