Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

V Bešeňovej lietali ponad bazény BMX, skateboardy a kolobežky

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Nezvyčajné extrémne zážitky si odnášajú návštevníci z GINO PARADISE Bešeňová. Ponad hlavy im vo vodnom raji lietali skateboardy, kolobežky a BMX.

Bešeňová 11. augusta (OTS) - Za všetko môže VSA Extreme tím pod vedením Jána Valentu.

Pre GINO PARADISE Bešeňová už vôbec neplatí, že je to aquapark ako každý iný. Každý víkend je pre návštevníkov pripravená špeciálna show, nebolo to inak ani tento víkend. Priamo pri bazéne vyrástla U rampa veľkých rozmerov. Na nej celý víkend jazdili členovia VSA Extreme tímu, ktorých si jednou vetou predstavíme.

Erik Figar: „moja prezývka je Baby Tarzan a obľúbený trik je kombinácia barspinom.“
Martin Nogol: „jazdím skootering už 6 rokov, je to celý môj život aj moje živobytie.“
Patrik Fáfek: „jazdím na BMX a môj obľúbený trik je Flair, backflip a barspin.“
Štepán Troubil: „som z Prachatic a jazdím na skateboarde (SK8).“
Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Chalani urobili nielen fantastickú show, ale svojmu umeniu dovolili privoňať aj malým nadšencom, ktorí si mohli vyskúšať všetko na vlastnej koži. „Pre nás je show v GINO PARADISE Bešeňová výnimočná, pretože nie vždy sa dostaneme do takého krásneho prostredia, akým je tento vodný raj. Včera sme vyskúšali najrýchlejšie tobogany a nové bazény. Neuveriteľné sú vlny vo vlnovom bazéne,“ hovorí o svojich zážitkoch Jan Valenta.

V Bešeňovej pripravujú najlepší koktejl letnej zábavy aj na august. Do areálu prídu Majk Spirit, Lady Mel, Johny Perfecto, HEX a opäť známe osobnosti. Počas celého leta sa o zábavu postará profesionálny animačný tím. A to najlepšie nakoniec, celé leto sa súťaží o auto na víkend a o skvelé ceny. Viac na www.ginoparadise.sk.