Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

V Bešeňovej sa bude extrémne skákať na U rampe

V Bešeňovej sa bude extrémne skákať na U rampe Foto: Jan Valenta.com

Nielen adrenalín v bazénoch a toboganoch, ale aj extrémne športy na U rampe môžu zažiť návštevníci GINO PARADISE Bešeňová nasledujúci víkend.

Bešeňová 7. augusta (OTS) - Na BMX sa okrem iných predvedie ikona extrémneho športu Jan Valenta s jeho VSA Extreme tímom.

Tak toto tu ešte nebolo


Priamo v areáli GINO PARADISE Bešeňová vyrastie veľká U rampa, na ktorej počas víkendu budú jazdiť tí najlepší českí extrémni športovci z tímu VSA Extreme. Diváci sa nebudú len pozerať, ale tí odvážnejší si môžu jazdu na BMX, skateboardoch a kolobežkách aj vyskúšať. Na všetkých čaká množstvo súťaží a skvelá zábava.

Najväčšou ikonou, ktorá predvedie svoje umenie je nepochybne Ján Valenta. „Prvý bicykel som si kúpil v roku 1987, keď som mal 13 rokov. Podmienky k freestylovému jazdeniu boli úplne iné, ako sú dnes. Moje jazdenie sa postupom času zlepšovalo a v roku 2002 som vyhral moje prvé majstrovstvá sveta - Vert (expert). Ďalšie roky som obsadzoval prvé miesta na svetových súťažiach založil som športovú agentúru VSA Extreme, ktorá sa špecializuje na zábavný program s extrémnymi športmi.“

Na otázku aké má Ján Valenta sny a plány do budúcnosti, odpovedal: „Splnil som si všetky svoje sny, je len málo miest na svete, kam som sa nedostal na bicykli. Teraz chcem hlavne ostať zdravý a udržať sa na svetovej špičke BMX jazdcov čo najdlhšie.“

V Bešeňovej pripravujú najlepší koktejl letnej zábavy aj na august. Do areálu prídu Majk Spirit, Lady Mel, Johny Perfecto, HEX a opäť známe osobnosti. Počas celého leta sa o zábavu postará profesionálny animačný tím. A to najlepšie nakoniec, celé leto sa súťaží o auto na víkend a o skvelé ceny. Viac na www.ginoparadise.sk.
V Bešeňovej sa bude extrémne skákať na U rampe
Foto: GINO PARADISE Bešeňová