Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

Valentínske áno na 58. poschodí Empire State Building

Hoci v New Yorku zavládla poriadna zima, tri páry dnes využili mimoriadnu príležitosť, aby si na Deň svätého Valentína povedali "áno" na 58. poschodí mrakodrapu Empire State Building. Na snímke Shelby a Bill Costovci sa vzali pred desiatimi rokmi presne na rovnakom mieste, podarilo sa im totiž získať sobáš snov. Obnovenie manželského sľubu po niekoľkých rokoch sa v USA stáva čoraz obľúbenejším. New York, 14. februára 2014. Foto: TASR/AP

V legendárnej budove, ktorá bola štyri desaťročia najvyššou na svete, sa môžu konať svadobné obrady len raz ročne.

New York 14. februára (TASR) - Hoci v New Yorku zavládla poriadna zima, tri páry dnes využili mimoriadnu príležitosť, aby si na Deň svätého Valentína povedali "áno" na 58. poschodí mrakodrapu Empire State Building.

V legendárnej budove, ktorá bola štyri desaťročia najvyššou na svete, sa môžu konať svadobné obrady len raz ročne. Z tisícov záujemcov vyberú niekoľko párov, ktoré sa môžu zosobášiť nad strechami New Yorku, uviedla tlačová agentúra DPA.

Prvý z párov si pritom len obnovil svadobný sľub. Shelby a Bill Costovci sa vzali pred desiatimi rokmi presne na rovnakom mieste, podarilo sa im totiž získať sobáš snov. Obnovenie manželského sľubu po niekoľkých rokoch sa v USA stáva čoraz obľúbenejším.