Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Valentínsky BEH Agrokomplexom

Agrokomplex Foto: Agrokomplex

Oslávte Valentína pohybom na čerstvom vzduchu v krásnom prostredí Relax Parku Agrokomplex. Podujatie je vhodné pre všetky vekové kategórie. Zážitok je na prvom mieste!

Nitra 10. februára (OTS) - Po úspešnom septembrovom a decembrovom Mikulášskom behu sa vedenie podniku agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO š.p. rozhodlo v roku 2020 usporiadať ďalšiu sériu behov. Prvý tematicky nadväzuje na Valentína a bude sa konať v sobotu 15.februára tradične v Relax Parku Agrokomplex.

Všetky informácie, registračný formulár a propozície k behu záujemcovia nájdu na stránke www.agrokomplex.sk. Registrácia vopred je nutná kvôli nastaveným limitom.

Bežeckého podujatia sa môžu zúčastniť všetky vekové aj výkonnostné kategórie. Organizátori sa tešia na deti, pre ktoré je pripravená trať dlhá 100 až 300 metrov a tiež na kategóriu muži a ženy s dĺžkou trate 5 km. Novinkou je štafetový beh zaľúbených, ktorého pravidlá sú uvedené v propozíciách.

Agrokomplex
Foto: Agrokomplex


Pre všetkých bežcov bude pripravené občerstvenie a tí, ktorí dobehnú až do cieľa, dostanú pamätnú účastnícku medailu. Traja najlepší spomedzi mužov a spomedzi žien, získajú aj vecné ceny. Špeciálne tematické trofeje dostanú víťazi štafetového behu zaľúbených.

Vstup pre bežcov a verejnosť je zabezpečený z Akademickej ulice cez bránu B3. Prezentácia bežcov začína o 12.00 hod. Štart detských kategórií začína o 14.30 a dospelí štartujú o 15.00. Vyhlásenie výsledkov je naplánované na 16.00 hod.

Agrokomplex
Foto: Agrokomplex


Kontakt pre organizačné pokyny: tarinova@agrokomplex.sk
Kontakt pre médiá: luzbetak@agrokomplex.sk