Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Vdova bývala v hrobke so svojím bývalým manželom

ilustračné foto Foto: TASR/AP

Novým príbytkom Argentínčanky Adriany Villarealovovej sa stala hrobka jej manžela. Netypické miesto si vylepšila internetom aj sporákom.

Buenos Aires 18. júna (TERAZ.sk) - Rozprávková replika "kým nás smrť nerozdelí" po väčšine znamená koniec. Nie však pre všetkých. Príkladom je argentínska vdova, ktorá sa rozhodla neopustiť svojho manžela ani po smrti. V novom príbytku jej nechýba posteľ, internetové pripojenie ani malý sporák, informoval portál lidovky.cz.

"Polícia zistila, že Adriana Villarealová urobila v hrobke s rakvou svojho manžela určité úpravy. Mala tam rádio, počítač, internet, kreslo a malý sporák," povedal agentúre AFP policajný komisár Gustavo Braganza. Policajtov, ktorí prišli zistiť, čo sa deje na cintoríne San Lazaro v meste Dos de Mayo, privítala v pyžame. "V hrobke bolo vidieť rakvu a nabalzamované telo," dodal komisár.

43-ročná Adriana s ním nebýva natrvalo. Manžela chodí navštíviť 3-krát do roka a zostane s ním tri alebo štyri noci. "Keď niekoho milujete, tak robíte rôzne veci," vysvetlila. "Môj manžel si to zaslúžil a zaslúži si to aj naďalej," dodala.

Polícia má však iný názor: "Niekto, kto dokáže spať vedľa mŕtveho, najskôr nie je úplne v poriadku," vyhlásil komisar Braganza.