Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

Veľké príbehy pre malé zázraky

Veľké príbehy pre malé zázraky Foto: Lidl

Spoločnosť Lidl pripravila pre ratolesti svojich zákazníkov skvelé prekvapenie. Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí im rozdá známe rozprávky na CD.

Bratislava 22. mája (OTS) - Obchodný reťazec ponúkne na výber z troch obľúbených titulov - Nebojsa; Zvieratká a lúpežníci; Dlhý, široký a bystrozraký. Podmienkou na získanie tejto pozornosti je nákup nad 20 eur v stanovenom termíne.

Každý, kto od 26. mája do 1. júna nakúpi v ktorejkoľvek zo 123 predajní spoločnosti Lidl na Slovensku, si bude môcť vybrať z troch krásnych rozprávok na CD. Pri nákupe nad 20 eur dostanú zákazníci pri pokladni jeden titul, pri nasledujúcich platbách v stanovenom termíne si môžu vybrať iné príbehy a postupne tak skompletizovať svoju kolekciu.

Príbehy narozprávali známi slovenskí herci. Princovi Pavlovi Plevčíkovi pomáhajú oslobodiť princeznú Moniku Hilmerovú traja kamaráti – Juraj Kemka alias Dlhý, Braňo Bystriansky alebo Široký a Lukáš Latinák sťaby Bystrozraký. Miroslav Noga sa predstavil v úlohe vedúceho známeho zvieracieho spevokolu – Oslíka, kapitánovi lúpežníkov prepožičal hlas Ľuboš Kostelný. Princeznú Táňu Pauhofovú sa z rúk zlej čarodejnice Szidi Tobias podujme oslobodiť Nebojsa Daniel Fischer.



Rozprávky sú našim darčekom pre zákazníkov a ich ratolesti. Takýmto spôsobom by sme sa im chceli poďakovať za ich priazeň a zároveň osláviť Medzinárodný deň detí. Veríme, že tieto tri audiorozprávky si deti obľúbia rovnako ako CD Kocúr v čižmách, Červená čiapočka a Perníková chalúpka, ktoré sme rozdávali pred vyše rokom,“ povedal Tomáš Bezák, tlačový hovorca spoločnosti Lidl. Hodnotu kolekcie zvyšujú unikátne ilustrácie. Vo vnútri každého obalu nájdete okrem CD aj zábavné úlohy pre najmenších.