Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Veronika Strapková vydáva nový štúdiový album Nová

Ilustračné foto Foto: TASR/Dušan Hein

Spolu s albumom vychádza aj nový singel Kým ťa mám.

Bratislava 2. decembra (TASR) - Speváčka Veronika Strapková prichádza v tomto predvianočnom období s novým, v poradí druhým štúdiovým albumom, ktorý dostal názov Nová. Ponúka na ňom 12 piesní, medzi nimi svadobnú skladbu S tebou či Neverím, kde v klipe možno vidieť manželov Mary a Adriana Bartalosovcov. TASR o tom informovala PR manažérka Eva Sládková.

Spolu s albumom vychádza aj nový singel Kým ťa mám. Veronika na ňom spolupracovala s členmi známej skupiny No Name. Nápad vznikol v hlave klávesáka kapely Zoliho Sallaia. Ten zložil hudbu a speváčka pieseň otextovala ako vyznanie svojmu manželovi, s ktorým sa po ôsmich rokoch chodenia v lete zosobášila.

Keď som napísala text, Zoli ho ukázal Igorovi Timkovi a ten sa rozhodol mi s ním ešte pomôcť, aby nadobudol väčšiu konkrétnosť. Napokon som celú pieseň nahrala v Košiciach a mala som tak možnosť zažiť proces tvorby s pre mňa legendárnymi hudobníkmi. Som za tú skúsenosť nesmierne vďačná,“ uviedla pre médiá speváčka a dodáva: „Igor a Zoli sú príjemní ľudia, ktorí majú hudbu naozaj radi. Obaja sa venujú aj mladým umelcom a ja som šťastná, že na albume mám takúto pieseň v spolupráci s touto dvojicou.

Pieseň nahrávala v štúdiu Sinus records u Petra Jakaba v Košiciach. Text piesne je o pocitoch šťastia, ktoré Veronika vníma ako veľmi vzácne. Skladba dostala aj krásny vizuál od režiséra, ktorý si hovorí Double J.

„Boli sme na chate nakrúcať úplne iný videoklip, pritom sa nás Janko rozhodol nakrútiť aj spoločne a z toho neskôr vznikol tento videoklip,“ spresňuje Veronika. Zábery z videoklipu sú doplnené ďalšími z ich súkromného života a štúdiovými zábermi samotnej speváčky.

Kým ťa mám videoklip: https://bit.ly/2VsgBzQ