Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Štedré Vianoce 2013

Foto: www.bernardcassiere.sk

Vianoce sa nezadržateľne blížia. Možno Vám pomôžeme inšpirovať sa...

Bratislava 10. decembra (OTS) - Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť a potešte seba alebo svojich blízkych originálnym darčekom.

Protistarnúci set


Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť a potešte seba alebo svojich blízkych Protistarnúcim setom v krásnom darčekovom balení! Tento set obsahuje: Protistarnúci krém na normálnu až suchú pleť (50 ml) alebo Protistarnúci krém na zmiešanú až mastnú pleť (50 ml), Dvojfázový odličovač make-upu (40 ml) a Protistarnúce ošetrenie na oči a pery (15 ml).

Starostlivosť s Time Interceptor


Doprajte aj vy svojej pokožke protivráskové ošetrenie postavené na silných základoch! Teraz môžete využiť jedinečnú ponuku v zložení Protistarnúci krém na normálnu až suchú pleť (50 ml) alebo Protistarnúci krém na zmiešanú až mastnú pleť (50 ml) a jedinečný Napĺňovač vrások (15 ml).
Rozjasnenie pokožky s Granátovým jablkom I.
Foto: Bernard Cassière

Rozjasnenie pokožky s Granátovým jablkom I.


Túto sezónu rozhodne odporúčame vyskúšať novinku na rozjasnenie pokožky s Granátovým jablkom a AHA super ovocím! Rozjasňujúci čistič z granátového jablka (125 ml) poskytne pleti rozjasnenie a Rozjasňujúci fluid z granátového jablka (50 ml) ju zase zanechá krásne čistú a hydratovanú vďaka Aloe-Vera.

Rozjasnenie pokožky s Granátovým jablkom II.


Túto sezónu rozhodne odporúčame vyskúšať novinku na rozjasnenie pokožky s Granátovým jablkom a AHA super ovocím! Rozjasňujúci čistič z granátového jablka (125 ml) poskytne pleti rozjasnenie a pre ešte väčší účinok je tu Retinolový rozjasňujúci krém (50 ml) pre normálnu až suchú pleť obohatený o karitové maslo pre maximálnu účinnosť.

Intenzívna zosvetľujúca starostlivosť s Kiwi


Práve teraz je vhodné obdobie na boj s hyperpigmentáciou a fľakmi na tvári, preto prinášame set Intenzívnej zosvetľujúcej starostlivosti s Kiwi! Set obsahuje Intenzívnu rozjasňujúcu pleťovú vodu (200 ml), Intenzívne rozjasňujúce sérum na pigmentové škvrny (30 ml), Protistarnúci rozjasňujúci nočný krém (50 ml), Intenzívny rozjasňujúci krém (50 ml) a ako darček pribalíme Voňavú sviečku!
Zimný darčekový box
Foto: Bernard Cassière

Zimný darčekový box


Problém so začervenanou a podráždenou pleťou vyrieši Čučoriedková pena na citlivú pleť, okamžitá úlava pre podráždenú pleť kedykoľvek počas dňa. Ako darček vám pribalíme Krém na ruky s marhuľou a škoricou pre výživu, hydratáciu a ochranu rúk proti agresiám ako sú chlad a detergenty a voňavú sviečku.

Formovanie postavy s Chilli


Síce leto je za nami, ale začať s formovaním postavy nikdy nie je priskoro! Vyskúšajte teraz veľmi účinnú produktovú radu s Chilli, ktorá obsahuje Gél na napnuté poprsie s kávou a kardamónom (75 ml) a Gél formujúci postavu z piatich korení (125 ml) a Vonnú sviečku ako darček.
Obaľte svoje telo ľahkým trblietavým závojom počas Vianočných sviatkov
Foto: Bernard Cassière

Obaľte svoje telo ľahkým trblietavým závojom počas Vianočných sviatkov


Zlatý nektár do kúpeľa (150 ml) a Zlatý suchý olej na tvár, vlasy a telo (100 ml) spolu s krásnym náramkom od francúzskej dizajnérky Anne Ghez v atraktívnej vianočnej taške.
Ten najkrajší vianočný darček...

Viac informácií nájdete tu.