Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

Najkrajšie vianočné sviatky budú na Liptove

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Ideálne miesto pre zimnú dovolenku je v Bešeňovej. Najlepší relax po lyžovačke, romantické prostredie, ubytovanie aj reštaurácie a k tomu ešte ľudová hudba s vianočnými koledami priamo pri bazénoch.

Bratislava 18. decembra (OTS) - Nezabudnuteľné Vianoce v GINO PARADISE Bešeňová.


Najkrajšie sviatky roka sa blížia. Stresu z vianočných nákupov sa každý ľahko zbaví v krásnom prostredí Liptova v Bešeňovej. Je to ideálne miesto pre zimnú dovolenku, blízko do lyžiarskych stredísk Jasná a Skipark Ružomberok. Každý lyžiar si užije nezabudnuteľný relax vo Wellness & Spa so saunami, tepidáriom, masážnymi sprchami a vodnými atrakciami. Kto by nemal dosť adrenalínu na svahu, môže si ho zvýšiť jazdou z 30 m vysokej toboganovej veže alebo sa vyblázniť v pravých morských vlnách. V Bešeňovej si môžete objednať ubytovanie v hoteloch, ochutnať špeciality v reštauráciách, či dať si občerstvenie v baroch.

Foto: GINO PARADISE Bešeňová
Vianočnú atmosféru si budú môcť návštevníci GINO PARADISE Bešeňová vychutnať aj priamo z bazénov. Počas vianočného víkendu 28. a 29. decembra im bude spríjemňovať relax v bazénoch ľudová hudba Haluška s krásnymi vianočnými koledami.

Vianočná pohoda a romantická atmosféra s padajúcimi snehovými vločkami v horúcich bazénoch, to je GINO PARADISE Bešeňová, pravá zimná dovolenka.