Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Víkend plný fitnessu a zdravého životného štýlu

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Zdravý životný štýl prídu odprezentovať známe osobnosti z oblasti športu počas víkendu do GINO PARADISE Bešeňová.

Bešeňová 31. júla (OTS) - Návštevníci môžu v diskusii položiť otázky Mariette Žigalovej, Petrovi Vonsovi, či Erike Barkolovej. V sobotu sa na pódiu predvedie 18 fitnessiek, len jedna z nich získa titul Nutrend Miss Fitness GINO PARADISE Bešeňová.

Súčasným trendom je žiť zdravo, a zdravý životný štýl sa bude prezentovať počas nasledujúceho víkendu aj v GINO PARADISE Bešeňová. Prídu tam známe osobnosti zo sveta fitnessu a športu aby prezentovali čo je im blízke. Každý bude môcť klásť otázky v diskusii s Mariettou Žigalovou, Petrom Vonsom, Pavlom Zemkom a Erikou Barkolovou. Okrem toho návštevníci v piatok budú môcť sledovať skvelú kickboxerskú show.

V sobotu už bude pódium patriť ženskému fitnessu. Podstata ženského fitnessu je ženská, pevná a vyšportovaná postava. A práve dievčatá a ženy s krásnymi vyšportovanými telami sa prídu predviesť na veľké finále 2. augusta do GINO PARADISE Bešeňová. Do súťaže Nutrend Miss Fitness sa prihlasovali súťažiace od apríla do júna. Do veľkého finále sa dostalo 18 dievčat, ktoré prešli prísnym výberom.

Do kresla poroty sa posadí Marietta Žigalová, Peter Vons, Erika Barkolová, víťazka minulého roka a fitneska Janka Kušnírová a Dušan Prachár. „Chceme priblížiť fitness životný štýl bežným ľuďom. Preto sme sa rozhodli „vyjsť von z fitness centra“ a zrealizovať takúto show priamo v aquaparku“, hovorí o svojom zámere Dušan Prachár, konateľ spoločnosti Nutrend.


V Bešeňovej pripravujú najlepší koktejl letnej zábavy aj na august. Do areálu prídu najkrajšie extrémne športy, Majk Spirit, Lady Mel, Johny Perfecto, HEX a opäť známe osobnosti. Počas celého leta sa o zábavu postará profesionálny animačný tím. A to najlepšie nakoniec, celé leto sa súťaží o auto na víkend a o skvelé ceny. Viac na www.ginoparadise.sk.